Imaginile momentului. Un bărbat gol aleargă după hoț

Imaginile momentului. Un bărbat gol aleargă după hoț
După toate știrile tragice care ne-au însoțit în 2020, trebuie să adăugăm încă una, în alt ton. Un bărbat a alergat în pielea goală, disperat, după un porc mistreț care i-a furat bunurile.

Imaginea a fost surprinsă de berlineza Adele Landauer, care nu a ezitat să o posteze pe Instagram, sub o legendă revelatoare: „un adevărat erou”.

Bărbatul a uitat de rușine și de oamenii care l-au admirat în toată splendoarea costumului lui Adam. Incidentul a avut loc în week-end pe marginea unui lac din zona Berlinului, în Teufelssee, un lac celebru din capitala Germaniei, unde e permisă practicarea nudismului pe plajă și în ape. După cum se poate observa, bărbatul, bine trecut de prima tinerețe, alerga rapid după mistreț și puii săi, care i-au furat geanta în care se afla computerul și alte bunuri.

Nudism și hohote de râs

Potrivit site-ului t.online.de, imaginile au fost postate ulterior pe Facebook, cu acordul bărbatului surprins în costumul lui Adam. Sursa citată notează că bărbatul a alergat după animal, pentru că în sacoșa sa de plastic avea un laptop.


Pepe, surprins la plajă, înainte de concert. Se păzește de COVID

De la Bianca lui Bote la Bianca lui Bodi e doar lux orbitor. Fotografii grăitoare


“Natura ripostează! Vânătoare de mistreți sălbatici la Teufelssee! În sacoșa galbenă este laptopul bărbatului, așa că acesta a plecat în goană după animal, chiar dacă era în costumul lui Adam. I-am arătat apoi pozele omului, care a râs în hohote și m-a autorizat să le fac publice”, este mesajul care însoțește imaginile.

Este de amintit că în perioada izolării impuse de pandemie, mistreții au fost observați în mai multe regiuni din Berlin. În lipsa oamenilor, aceștia au devenit mai curioși să descopere teritoriile din jur și și-au însușit oarecum mediile naturale. Acum ei sunt destul de deranjați că pierd, din nou, teritoriu.

Sursa foto: Facebook / Adele Landauer