Îmbrățișări de rămas bun la „Survivor”. Roxana Ghiță a sosit în competiție Războinică și pleacă învingătoare

Îmbrățișări de rămas bun la „Survivor”. Roxana Ghiță a sosit în competiție Războinică și pleacă învingătoare
În mediul online și în presă se discută intens despre „Survivor România” 2021. Competiția din Republica Dominicană este una aprigă, concurenții sfârșind chiar accidentați din unele probe.

Îmbrățișări de rămas bun la „Survivor România”. Probele concursului nu sunt unele ușoare. În plus, concurenții duc lipsă de energie, hrană și vitamine, făcând traseul și mai complicat. Echipa Războinicilor este cea care a avut cel mai mult de suferit după anumite provocări dificile.

Roxana Ghiță și-a luat rămas bun de la Războinici

Îmbrățișări de rămas bun la „Survivor România”. Din echipa Războinicilor au stat pe bară concurenți valoroși din cauza accidentărilor. Aceștia au prezentat mai multe probleme de sănătate.

După săptămâni bune petrecute în spital, unde a primit îngrijiri medicale, Roxana Ghiță s-a întors la colegii săi. Din păcate, revenirea a fost una tristă. Vedeta și-a luat rămas bun de la Războinici.

În urma investigațiilor și analizelor făcute de specialiști, medicii i-au dat verdictul vedetei. Aceștia au decis că Războinica nu mai poate continua în competiție.

„Survivor România este o experiență care vă transformă, vă autodepășiți, dureri fizice, mentale încetează când intrați pe traseu, însă există și limitări naturale. Pentru unul dintre concurenții Survivor România drumul se oprește în această seară. Decizia finală a medicului în cazul acestui concurent este să părăsească competiția.  Nu mai poate continuă și motivele sunt medicale”, a anunțat Daniel Pavel.

Roxana Ghiță se consideră victorioasă

Roxana Ghiță pleacă cu inima împăcată de la „Survivor România” 2021. Vedeta le-a transmis colegilor săi că îi poartă în suflet și, în ciuda faptului că nu a ajuns în Marea Finală, se consideră victorioasă pentru că a cunoscut oameni minunați în jungla Dominicană.

„Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a spus Roxana Ghiță.

Alexandra Stan, ceartă teribilă cu Moroșanu la Survivor. Dialog exploziv