Împăcarea anului? Diva e mai fericită ca niciodată și pare că fostul soț are legătură cu starea ei de spirit

Împăcarea anului? Diva e mai fericită ca niciodată și pare că fostul soț are legătură cu starea ei de spirit
Andreea Antonescu a ținut prima pagină a ziarelor, lunile trecute, cu aventurile ei în compania unui bărbat. A trecut mult timp de când s-a separat de soț, însă lucrurile par să aibă o turnură surprinzătoare.

De ceva timp, Andreea Antonescu se află în America. Ea a plecat acolo cu fetița sa. Soțul ei trăiește acolo, de ani de zile, după ce cuplul a decis să se separe. Traian Spak trăiește în Los Angeles unde are multe afaceri, printre care și una cu mașini. Se pare că acesta e motivul real pentru care acesta nu are timp să vină în România să-și vadă fetița, drept pentru care, Andreea a decis să se ducă la el. Cei doi s-au separat deja de doi ani, însă divorțul nu a fost încă oficializat.

Andreea Antonescu din nou împreună cu fostul soț

Andreea Antonescu a ales ca sărbătorile de iarnă să le petreacă în familie, așa că și-a luat copilul și au zburat în America, la fostul soț. Cei doi au rămas cei mai buni prieteni și mai ales niște părinți responsabili. Iar scopul lor este ca fiica să le crească fericită, având parte de iubirea mamei și a tatălui din plin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

De curând, vedeta a lansat în mediul online o imagine provocatoare și un mesaj cu multe subînțelesuri. În vacanța din America, jumătatea trupei Andre a avut parte și de excursii, una din ele fiind în locul cel mai căutat din această țară, Las Vegas.

„Fericirea? Câteodată o întâlnim pe neașteptate… 😉”, a scris Andreea Antonescu, alături de o fotografie în care își dezvăluie corpul de sirenă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Cu o zi în urmă, vedeta a mai postat o imagine în care, din nou, dă de înțeles, cât de bine îi merge. „It’s time to just be happy 😌”, a scris aceasta în  dreptul fotografiei.

Cu cine își petrecea nopțile Andreea Antonescu

În luna noiembrie, Andreea Antonescu dezvăluia, indirect, că a petrecut noaptea altundeva decât acasă. Iar dimineața, micul dejun i-a fost servit alături de un impresionant buchet de flori. Asta după ce, seara,  vedeta a distribuit, pe rețelele sociale, imagini din balconul bărbatului cu care era, cu un pahar cu prosecco în mână.

Cu două luni mai devreme, frumoasa cântăreață a fost surprinsă la petrecerea Elisabetei Vlădescu împreună cu partenerul său. Nu s-au dezlipit unul de celălalt și s-au sărutat pasional, în văzul lumii. Dar această întâlnire poate șine de trecut…

Sursa foto: Instagram, Pixabay