În Ajunul Crăciunului copiii pot petrece cu Alina Sorescu la TVR 1. E o premieră

În Ajunul Crăciunului copiii pot petrece cu Alina Sorescu la TVR 1. E o premieră
Cu puțin timp înainte ca Moșul să își înceapă călătoria pe la casele  tuturor copiilor cuminți, pe 24 decembrie, de la 16.15, cei mici, dar și  cei mari pot alege să petreacă o oră alături de „Alina și picii ei”, la  TVR 1. E o premieră.

Premieră la TVR 1 din 24 decembrie, de la 16.15: O emisiune pentru  întreaga familie, realizată și prezentată de Alina Sorescu. Îi sunt  alături copiii din trupa ei de muzică, ”Picii lu’ Soreasca”, iar Paula  Seling e invitata ediției.

În Ajunul Crăciunului copiii pot petrece cu Alina Sorescu la TVR 1

Premiera pe care principalul post al Televiziunii Române o propune în Ajun de Crăciun este o emisiune pentru întreaga familie, ce încurajează într-un mod hazliu și educativ, spontaneitatea și  creativitatea copiilor, oferindu-le totodată și adulților șansa de a  redescoperi farmecul copilăriei. Gazdă este Alina Sorescu, iar  alături de ea vor fi copiii din trupa ei de muzică „Picii lu’ Soreasca”.

”Alina și picii ei este formatul pe care îl visam de mult timp. Este  întoarcerea mea în copilărie, dar în același timp, o încununare a muncii  mele cu cei mici. Sunt pentru prima dată și realizator al unui program  și pun în aplicare tot ce am învățat. Eu am crescut în Televiziunea  Română, când cântam în emisiunile dedicate copiilor. Sunt fericită să  reiau această tradiție și îmi propun să adun în fața micilor ecrane  copii, părinți și bunici”, spune Alina Sorescu, entuziasmată de acest  debut.

Redescoperiți farmecul copilăriei, cu Alina Sorescu

La rândul ei artist încă din copilărie, Alina ne explică ce vom vedea la  „Alina și picii ei”: „Eu și trupa mea de copii Picii lu’ Soreasca vom  cânta și vom fi gazde pentru un invitat artist. În după-amiaza de Ajun,  o avem invitată pe Paula Seling. Ne-am lansat la același festival, în  1996, și ne apreciem una pe alta încă de cand eram copile. Vom povesti  despre Crăciun, despre amintiri din copilărie și vom sărbători și ziua  ei de naștere împreună.”

La rândul lor, picii o vor provoca pe Paula Seling să se pună la mintea  copiilor și să o încurce cu întrebări haioase.

”Vă invităm să veniți cu  noi în lumea copilăriei, a purității și a anilor lipsiți griji”, este  invitația Alinei Sorescu pentru după-amiaza de Ajun, de la ora 16.15, la TVR 1. Iar din 9 ianuarie, „Alina și picii ei” ne vor cânta și ne vor surprinde  cu noi invitați în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot la TVR 1.


Sfânta Mucenică Iuliana, protectoarea femeilor care nasc şi a mamelor tinere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre