În brațele cui stă fetița lui Șerban Copoț? Prima fotografie cu micuța i-a emoționat pe fani

În brațele cui stă fetița lui Șerban Copoț? Prima fotografie cu micuța i-a emoționat pe fani
Șerban Copoț este mândrul tată a trei copii frumoși și sănătoși. Soția prezentatorului TV a născut în urmă cu aproximativ o săptămână, o fetiță. Șerban a postat prima fotografie cu micuța, de care se mândrește.

Șerban Copoț are toate motivele să fie în al nouălea cer, chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus. În urmă cu aproximativ o săptămână i s-a născut o fetiță, perfect sănătoasă. Prezentatorul TV se mândrește cu micuța minune, iar acum a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu ea. În imaginea care a cucerit inimile fanilor, fetița nou-născută este ținută în brațe de fratele ei mai mare.

„Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim.

Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că: Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului. P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a anunțat Șerban Copoț pe una dintre rețelele de socializare.

Șerban Copoț a putut-o vizita pe micuță la spital

Din cauza pandemiei și a noilor reguli impuse pentru a ne proteja de coronavirus, Șerban Copoț nu a avut posibilitatea de a-și vedea fetița în spital, însă acum este acasă și se simte liniștit.

„Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a transmis el când, în sfârșit și-a văzut fiica în siguranța casei sale.

Ea e iubita ascunsă a lui Cornel de la Vank? Mesajul artistului către Lidia Buble e cheia