Bud Bundy” nu a excelat în cinematografie, dar și-a trecut în CV și alte ocupații pe lângă cea de actor: e rapper, dj, personalitate radio.  Are o poveste de viață interesantă, iar în prezent se poate lăuda cu o parteneră de viață super sexy, lucru care îi lipsea din plin în celebrul serial al anilor 90.

Arestat pentru marijuana

David Faustino s-a născut în martie 1974 în Los Angeles, California, și a ajuns în lumina reflectoarelor de la vârsta de șase ani. Ca și alți tineri actori, nu a stat deoparte de droguri.  La  începutul anilor 90 și-a deschis un club de noapte în Los Angeles. Acesta se numea „Balistyx”. În aceeași perioadă a jucat și în celebrul serial care l-a consacrat. Mai precis, Faustino a apărut în serial timp de un deceniu, între anii 1987 și 1997 , jucând în 259 episoade din „Married… with Children”.

În 2007 a ajuns să fie  arestat pentru deținere de marijuana. A fost de acord să se interneze într-un centru de reabilitare. În același an a divorțat și de soția sa, Andrea Elmer, cu care a fost căsătorit trei ani.

Cum a devenit DJ și tată

După povestea cu drogurile, „Bud Dundy” s-a apucat de muzică. El a început cu muzica rap, iar acum este DJ. Postează deseori muzica sa pe contul de Instagram, unde are peste 46.000 de fani.

 

View this post on Instagram

 

Classic hip hop adventure.

A post shared by David Faustino (@davidfaustino) on

De departe marea realizare a actorului este actuala parteneră de viață, dar mai ales faptul că cei doi au acum o fetiță.

Lindsay Bronson este foarte atractivă și i-a făcut actorului o fetiță, în 2015.

Sursa foto: Instagram

Apel neobișnuit la pompieri: E captivă în mașina de spălat! Colega ei a filmat și a postat totul pe TikTok

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri