Iată ce piese vestimentare dispar din modă sezonul acesta.

Dad sneakers

Modelele de încălțăminte sport de tip „dad sneakers” ies din trend-uri în viitoarea perioadă, deși au fost iese nelipsite câteva sezoane. Le vom duce dorul, nu atâyt pentru aspect cât pentru confort.

Lănțișoare personalizate

Când a plecat de la Celine, Phoebe Philo a lăsat în urmă colierele personalizate, la care se adăugau diferite litere. Trendul a fost preluat de toată lumea, dar acum acestea sunt pur și simplu scoase din modă.

Logomania

Odată cu colierele cu litere dispar și imprimeurile cu logo-urile brandurile. În 2019, casele mari de modă, cum ar fi Burberry, Louis Vuitton, Fendi și altele au făcut uz până la exces de logo-urile amplasate pe piesele vestimentare.

Momentan, în sezonul următor, se va lua o pauză de la materialele branduite.

Fustele animal-print

Fuste care replicau blana animalelor s-au purtat parcă prea mult sezonul acesta. Au fost prezente pe stradă, dar și la evenimente. Stiliștii au decis să spună „pas„ imprimeului pentru sezonul următor.

Pantalonii biker

Și colanții biker, mulați pe coapse, până deasupra genunchilor, ies din modă. Nici nu se poate altfel, în sezonul rece ar fi cam greu de purtat.

Salopeta utilitară

Vedetă a garderobei pentru multă vreme, salopeta utilitară, cu multe buzunare și fermoare trebuie să plece și ea. Deși are un aspect lejer și este extrem de ușor de stilizat, stiliștii spun că este vremea să uităm de ea și să mergem mai departe.

Iată ce va fi la modă sezonul următor și, probabil și alte câteva sezoane după. Piesele vestimentare care intră în trend.

Pantofii fantezie

Atenția se mută la picioare sezonul acesta și, ca să fii în trend cu moda nu ai decât să optezi pentru cele mai fanteziste încălțări. Culori, pene, ținte, tocuri în forme ciudate, iată lista „ingredientelor”.

Culoarea nude

Alb, bej, crem, culoarea untului, maro prăfuit, toate aceste nuanțe se întorc pentru a face parte din garderoba de toamnă. Toate asigură un look extrem de elegant.

Perlele

Deși nu vom mai purta bijuteriile cu scoici, e de căutat în cutia de bijuterii a mamei sau a bunicii, după un șirag de perle. Perlele au reprezentat de-a lungul timpului look-urile rafinate, oferind feminitate.

Rochii voluminoase

Se poartă rochii lungi, boeme, inspirate din croiurile victoriene, deseori cu decolteuri adânci. Rochiile scurte pierd tot mai mult teren în fața acestora.

Pantaloni din piele

Piesele de piele sunt un must have al sezonului răcoros. Nu doar jachetele sunt vedetele din trend-uri, ci și pantalonii, ce sunt extrem de ușor de asortat în ținute care merg perfect pe stradă sau la evenimente speciale.

Bentițe

Și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, are o pasiune pentru ținutele rafinate completate cu bentițe.

Sursa foto: Instagram, Pinterest

Exclusiv. Cum o schimbă sarcina pe Gina Pistol. Diva e de nerecunoscut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri