Reghecampf trimite mesaje dure. Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghencampf, luată la rost de antrenor

Reghecampf trimite mesaje dure. Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghencampf, luată la rost de antrenor
E duminica patimilor în familia Reghecampf. După ce antrenorul a inflamat spiritele cu publicarea ecografiei copilului pe care îl așteaptă alături de amanta Corina Caciuc. acum a luat-o în vizor și pe „cuscra” sa, mama iubitei fiului său Luca. I-a dedicat o postare amplă în care îi dă lecții de moralitate.

Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că fitilul lui se termină la un scurt comentariu pe care l-a făcut mama iubitei lui Luca Reghecampf, legată de amanta Corina Caciuc. În timp ce toată lumea era cu ochii la Survivor, antrenorul a transmis un mesaj tăios.

Silvana Peng, mama iubitei lui Luca, a declarat pentru Fanatik în această dimineață:

„După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.

Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie?

Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?

Cert este un singur lucru: Laurențiu Reghecampf iubește foarte tare femeile, probabil la 59 de ani mă va chema la nuntă, așa în amintirea faptului că ne-am cunoscut odată.

E simplu calculul, acum are 46, am mai adăugat 13, cât durează o căsnicie la el. După 13 ani e ”noch einmal, schnell, schnell” (n.r. din nou, rapid, rapid), probabil ține morțiș să-l ajungă pe Borcea din urmă, dacă Borcea are 9 copii…

De 3 știm toți la el, dar poate mai sunt vreo 6 de care nu știm, nu-i avem la număr încă.”, a spus Silvana Peng.

Pentru acest comentariu, dar nu și pentru cele făcute de soția sa – mult mai dure și mai bogate în detalii – Reghe a reacționat!

„Eu și Corina îi acordăm iubire”

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.
Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.
Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.
Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.
Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.
Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.
Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.
În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a transmis Reghe, publicând și o poză nemaivăzută cu el, Corina, Luca și Asiana.

 

Recomandarile noastre