În urmă cu 13 ani, Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor. I-a spus totul despre Mr. Pink! Incredibil!

În urmă cu 13 ani, Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor. I-a spus totul despre Mr. Pink! Incredibil!
În mai 2009, Monica Gabor a fost prezentă într-o emisiune alături de celebra prezicătoare Carmen Harra. Aceasta i-a citit în viitor și i-a spus tot ce îi rezervă destinul.

Predicțiile lui Carmen Harra, o româncă stabilită de mai mulți ani în SUA, uneori mai dau și chix. Dar iată că în cazul Monicăi Gabor, prezicătoarea – care se bazează pe numerologie, dar spune că are și puteri de clarvăzătoare – a nimerit-o.

Monica Columbeanu este la un pas de divorţ!”,  a prevăzut Carmen Harra pe 9 mai 2009.

Întrebată dacă pentru Moni iubirea vieţii sale este Irinel Columbeanu, Carmen Harra a spus că nu:

„Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ şi din cauza lui, în special.”

Monica a reacționat la spusele prezicătoarei spunând că nu exclude posibilitatea unei despărțiri: „Nu mai e demult o surpriză pentru nimeni să divorţeze.”

Doi ani mai târziu, soții Columbeanu s-au despărțit

Harra a mai spus la acel moment că divorţul soţilor Columbeanu nu va fi cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, unul liniştit, iar cei doi vor rămâne prieteni. Parțial, aici s-a înșelat.

Cei doi au început procedurile de divorț în 2011, doi ani mai târziu de la previziunile lui Harra, după ce paparazzi unui tabloid l-au surprins pe fostul milionar de la Izvorani în jacuzzi, alături de două domnișoare. Moni era plecată de acasă.

A fost un divorț cu scandal, în special pe custodia fetiței lor, însă în final au ajuns să fie prieteni.

„La cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată”, i-a spus Moni atunci celebrei prezicătoare.

Despre relaţia cu Irinel, Carmen Harra spunea că este una profundă, dar nu pasională și că între ei este o relație karmică, că s-au mai cunoscut și în alte vieți. Tot ea a mai spus că e scris în destinul Monicăi să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă şi foarte bogat.

De asemenea, Harra i-a prezis că este posibil să mai aducă pe lume încă doi copii, dintre care unul va fi sigur băiat, însă tatăl nu va fi Irinel.

Până în prezent, Monica Gabor este iubita de mai bine de un deceniu a milionarului chinez Mr. Pink și îi crește băiatul dintr-o relație anterioară pe nume Anthony.

Nu e exclus ca cei doi să aibă în viitor și un copil împreună.

Totodată, Moni și Pink nu sunt căsătoriți și se pare că iubitul ei nu crede în acest proces adesea considerat fiesc.