Încă o vedetă din celebru serial „Beverly Hills, 90210” se pregătește să moară

Încă o vedetă din celebru serial „Beverly Hills, 90210” se pregătește să moară
Toți fanii serialului au plâns în martie 2019, când Luke Perry, celebrul actor din serialul mai multor generații de adolescenți a murit pe neașteptate, răpus de boală.

Veștile triste nu se opresc aici, încă o vedetă din distribuția „Beverly Hills, 90210” se pregătește să moară. Este vorba de actrița Shannen Doherty. În vârstă de 49 de ani, aceasta  suferă de cancer. Ea a fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer mamar în stadiul 4, după ce boala a recidivat.

„Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Aşadar, cancerul a revenit şi de aceea mă aflu aici”, a dezvăluit vedeta americană.

În 2017, Shannen Doherty anunţase că boala cu care fusese diagnosticată în 2015, cancer mamar, intrase în remisiune. Mai mult de  un an, vedeta a luptat în mod discret cu boala. Ea a continuat filmările, inclusiv pentru „BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei „Beverly Hills, 90210”. Acesta a fost lansat pe micile ecrane în 2019.

Actriţa a mai dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului la scurt timp după moartea unui alt coleg din distribuţia serialului „Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019 în urma unui atac cerebral.

O vedetă din distribuția „Beverly Hills, 90210” se pregătește să moară

Acum, Shannen Doherty a distribuit pe rețelele sociale o imagine dramatică în care apare. „E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul”, a scris vedeta alături de fotografiile care o înfățișează în pat, în stare critică, cu hemoragie nazală. Vedeta a fost nevoită să își tundă zero podoaba capilară, pe care a început să o piardă ca efect secundar al ședințelor de chimioterapie.

„Dorința mea este că, dacă voi împărtăși asta cu voi, vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul. Sper că prin aceste imagini voi încuraja femeile să-și facă mamografii. Să meargă la controalele anuale”, a scris ea în mesajul care însoțește fotografia.

Actrița Shannon Doherty, care este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din anul 2011, a decis să facă public noul ei diagnostic din cauza unor documente judiciare ce urmează să devină publice în zilele următoare, în cadrul unui proces cu o companie de asigurări.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp