Încă un scandal în jurul Casei Regale îi dă palpitații Reginei. Are legătură cu prințesa Diana

Încă un scandal în jurul Casei Regale îi dă palpitații Reginei. Are legătură cu prințesa Diana
Regina Elisabeta II traversează o perioadă foarte neplăcută. E bolnavă, trebuie să se retragă de la anumite activități, iar Jubileul de platină, aniversarea a 70 de ani de domnie va fi umbrită de problemele juridice și morale pe care le are fiul ei, prințul Andrew. Iar dacă acestea nu erau destul, mai sunt și alte probleme, cu fosta ei noră.

Dacă scandalul în care e implicat fiul ei, prințul Andrew, acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră de 17 ani,  în urmă cu decenii, nu era de ajuns, se mai anunță altul și are legătură cu prințesa Diana. Netflix urmează să dramatizeze interviul-bombă al Prințesei Diana cu jurnalistul BBC Martin Bashir, în ciuda cererilor Prințului William ca interviul să nu fie folosit.

Al cincilea sezon al seriei The Crown va include un episod întreg care se concentrează pe interviul din 1995 al prințesei Diana. E de notorietate declarația acesteia în care ea spunea „eram trei în căsătorie” – cu referire la relația dintre Charles și Camilla, scrie Daily Mail.

Se vorbește că Netflix a cheltuit milioane pentru episod, despre care oamenii din interior au confirmat pentru publicația The Sun că va fi esențial pentru continuarea seriei The Crown. Cu toate acestea, decizia de a recrea interviul oferit emisiunii Panorama, difuzate de BBC, pune Netflix în dezacord cu prințul William, care și-a dorit ca acesta să nu mai fie difuzat niciodată.

Amintiri scandaloase despre interviul care a detonat Casa Regală

Amintim că William și Harry au acuzat BBC că a ruinat viața mamei lor cu interviul său „înșelător”. Prinții au mai acuzat postul de televiziune că a ajutat la producerea tragicului lanț de evenimente care au dus la moartea prințesei Diana, doi ani mai târziu. Cu toate acestea, surse de la Netflix, (care a încheiat un acord de 112 de milioane de lire sterline cu Harry și Meghan ) susțin ca acest episod va fi un moment esențial în noua serie The Crown.

Interviul acordat de prințesa Diana emisiunii panorama de la BBC a fost și încă este un interviu bombă, care a lovit teribil Casa Regală a Marii Britanii. Lunile trecute au apărut informații de la niște asistenți ai fostei prințese care au susținut că Diana a fost indusă în eroare de jurnalistul Martin Bashir ca să își spună povestea, mărturie care i-ar servi în cazul divorțului.

Fratele Dianei susține că jurnalistul i-ar fi arătat prințesei anumite documente din care reieșea că ar fi fost devaforizată în cazul unui divorț, că ar fi existat o clauză neclară, s-a spus. Contele Earl Spencer, fratele Prințesei Diana, a solicitat anul acesta  o anchetă independentă după ce a dezvăluit cele 32 de minciuni pe care susține că le-a spus reporterul Bashir surorii lui, pentru a o convinge să facă interviul.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre