Incendiar. Ultimele fotografii cu Anamaria Prodan dezbrăcată pe Coasta de Azur

Incendiar. Ultimele fotografii cu Anamaria Prodan dezbrăcată pe Coasta de Azur
Se apropie de 50 de ani, dar are un corp care le face pe tinerele de 20 de ani invidioase. Iar când arăți așa, e firesc să te etalezi. Așa crede și face Anamaria Prodan. Aflată la Monaco zilele acestea, celebra impresară a postat o serie de fotografii sexy realizate pe plajă.

Anamaria Prodan Reghecampf este în vacanță în Franța, unde se distrează pe Coasta de Azur. Impresara s-a pozat în costum de baie și a postat imaginile pe Instagram. Alături de acestea a urcat și câteva  imagini cu fiica sa, Rebecca, la plimbare prin Monaco. Cele două și-au asortat ținutele: mama poartă poșetă Chanel, fiica espadrile de la aceeași mare casă de modă.

La 21 de ani, modelul de 1,83 m, Rebecca Dumitrescu Prodan este, în acte, patroana clubului Hermannstadt. Ea e susținută de Anamaria Prodan și de Laurențiu Reghecampf.

În alte imagini, mama Reghecampf își prezintă trupul perfect pe plajă, în șlapi Hermes, cu un pahar de vin în mână și cu fina bloggeriță alături. Și o serie de poșete Hermes din dotare le sunt arătate cu generozitate fanilor, în imaginile alături de mezinul Anamariei, sau lângă revista Capital, pe a cărei copertă apare sexy-impresara.

În vârstă de 47 de ani, Anamaria Prodan-Reghecampf este impresară de fotbal, realizatoare TV și fotomodel. A activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, a fost președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Prin intermediul fiicei controlează principala echipă de fotbal sibiană. Și tot pentru aceasta, care cochetează cu moda (e model internațional, cu prezentări pentru Dolce & Gabana și studiază design-ul vestimentar la Milano), a inițiat și un brand de îmbrăcăminte de lux: Prodan Stavros Couture.

Sursa foto: Instagram / Anamaria Prodan

Recomandarile noastre