Începe Survivor 2022. Proba de cunoaștere e cea mai dură! Cine sunt participanții

Începe Survivor 2022. Proba de cunoaștere e cea mai dură! Cine sunt participanții
Începe Survivor 2022. Vedete, dar și oameni mai puțin cunoscuți, se vor confrunta în cele mai dure competiții pe o plajă însorită, în timp ce la noi probabil că va ninge. Filmările sunt programate să înceapă la începutul anului, echipa de producție fiind deja pe insulă pentru amenajări.

Survivor 2022 va avea startul în luna ianuarie a anului viitor și va cuprinde o vastă paletă de vedete, pe gustul tuturor. Producția care acum e adjudecată de Pro TV va aduce cele mai interesante VIP-uri, dar și cei mai capabili concurenți din lumea sportivă.

Pro TV a achiziționat drepturile pentru show-ul care a cucerit publicul din întreaga lume. Ultimele două ediții ale emisiunii au fost transmise de Kanal D.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de programe PRO TV.

Pro TV a anunțat deschiderea înscrierilor pentru publicul larg, prin completarea unui formular. Acest prim pas este unul dintre cei mai dificili, deoarece un singur răspuns greșit va nărui șansa de a lupta în dura competiție.

Rețete și vedete.ro vă prezintă setul de întrebări la care trebuie să răspundă cei care își doresc să participe la Survivor 2020:

Survivor 2022

Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat.
Ai abilități de strateg și spirit de învingător.
Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație.
Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite.
Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume?”, întreabă producția Survivor 2022.

Apoi aspiranții la un loc în competiție trebuie să completeze un formular foarte detaliat în date personale și să răspundă la următorul set de întrebări:

1.Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
2.Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
3.Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
4.Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
5.Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
6.De ce vrei să participi la SURVIVOR?
7.Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
8.Caracterizează-te în 3 cuvinte.
9.Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?

10.Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?

11.Care este cea mai neferictă situație prin care ai trecut?
12.Care este cel mai fericit moment pe care l-ai trăit?
13.Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți povesti despre tine?
14.Cunoști pe cineva care s-a înscris la SURVIVOR? Dacă da, care este relația cu această persoană și cum se numește?
15.Ai mai aplicat / participat la vreun alt program TV? Dacă da, detaliază.

Răspunsurile potrivite la aceste întrebări nu se cunosc, însă același set de întrebări este folosit în peste 40 de țări care organizează acest concurs sub licență.

Pasul următor, și final, este o prezentare video pe care fiecare înscris trebuie să-l atașeze formularului de înscriere.

Informație exclusivă: Survivior 2022 va începe simultan în mai multe țări

Prima țară care a anunțat Survivor 2022 este Australia, care a comunicat oficial că Războinicii și Faimoșii revin pe micile ecrane în luna februarie, 2022.

Pe grupurile de fani se vehiculează că Survivor 2022 va începe simultan în mai multe țări, printre care și România, și vor fi mai multe competiții între popoare.

Prezentatorul Daniel Pavel a mărturisit pentru Protv.ro că noul show va fi unul senzațional, în care concurenții vor fi testați la maxim

„Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă.

Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România”, a declarat Daniel Pavel, pentru sursa citată mai sus.

Numele Faimoșilor în noul sezon de la Pro TV:

Survivor 2022
Cântăreața Otilia Bilionera ar fi o prezență realmente surprinzătoare în dura competiție.

Se vechiculează puternic numele gimnastului Marian Drăgulescu, multiplu medaliat la Olimpiade, al cântăreței Otilia Billionera, dar și a actorului Adrian Nartea, care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”.

Survivor 2022
Olimpicul Marian Drăgulescu ar fi semnat deja cu producătorii pentru noul sezon Survivor.

Unele publicații merg mai departe și susțin că printre vedetele de pe lista scurtă a PRO-ului se numără și Dorian Popa, Selly și chiar și Oana Zăvoranu.

Dorian Popa, printre favoriții producției Survivor 2022.

Dorian Popa are calități de sportiv, dar ceilalți doi…

Cert este că echipa de producție încă analizează suita de celebrități pe care le va trimite pe insulă, în cel mai așteptat reality-show. La jumătatea lunii decembrie a.c. echipele vor fi formate.