Începe Vocea României sezonul 10. Ce surprize se anunță

Începe Vocea României sezonul 10. Ce surprize se anunță
Veste bună pentru fanii emisiunii Vocea României. Se pregătește intens cel de-al 10-lea sezon.

Cine e înzestrat cu talent de la Dumnezeu are acum posibilitatea să arate întregii lumi ce știe să facă.

Începe Vocea României sezonul 10. Ce surprize se anunță

Se lucrează de zor la ProTV pentru sezonul 10 al emisiunii Vocea României. Au început deja și preselecțiile, așa că cei care știu că pot face față show-ului, sunt așteptați să completeze formularul de înscriere de pe vocearomaniei.protv.ro. „La ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de pasionaţii de muzică. Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate.

Și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, se arată în comunicatul remis de Pro Tv. Cât privește membrii juriului, urmează să fie anunțați în perioada ce urmează. La ultimul sezon al emisiunii, care a avut loc în 2019, câștigătorul a fost Dragoș Moldovan din echipa lui Tudor Chirilă. El a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

De ce a plecat Andra de la Vocea României

Printre cei patru jurați care au fost ochi și urechi în sezonul 8 s-a numărat și Andra, dar ulterior aceasta a fost înlocuită de Horia Brenciu. Anul trecut, invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a dezvăluit motivul real pentru care a nu a vrut să mai audă de Vocea României.

„Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg altceva?”, a povestit artista.

Sursă foto: rtv