Incident năucitor: Amanta lui Reghe, acuzată de Anamaria Prodan că i-a furat poșeta! Impresara a mers la Poliție. Ultimă oră!

Incident năucitor: Amanta lui Reghe, acuzată de Anamaria Prodan că i-a furat poșeta! Impresara a mers la Poliție. Ultimă oră!
Anamaria Prodan este absolut revoltată după ce a văzut imaginile în care amanta lui Laurențiu Reghecampf apare public purtând una din gențile ei Hermes.

Este de notorietate faptul că impresara e mare amatoare de accesorii de lux, iar poșetele Hermes se găsesc în număr foarte mare în garderoba ei. Unele, așa cum mărturisea în trecut, le primea cadou de la soțul ei, în semn de iubire. Așa cum știți, gențile Hermes sunt unele dintre cele mai scumpe poșete.

Anul trecut, s-a dovedit că Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când se gândește să îi facă cadouri partenerei sale de viață. El i-a luat o poșetă unicat și a plătit cât ar fi plătit unii pentru o casă: 295.000 de dolari. Noii amante se pare că nu îi alocă bugete halucinante când vine vorba de cadouri scumpe. Am putea spune că a devenit ecologist și reciclează.

 Amanta lui Reghe, cu poșeta Anamariei Prodan pe mână

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc, după ce aceasta din urmă ar fi aparut cu una din gențile ei Hermes pe mână. Click! a aflat că nu doar antrenorul Universității Craiova s-a ales cu două plângeri penale din partea impresarei, dar și amanta, Corina Caciuc. Totul după ce aceasta ar fi apărut în poze cu geanta impresarei FIFA pe mână.

Pe de o parte, Laurențiu Reghecampf este acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc. Și ar fi făcut asta fără să primească vreo aprobare. Pe de altă parte, Anamaria Prodan îl acuză că el ar fi făcut publice fotografiile cu ea nud.

Anamaria Prodan, trei plângeri penale

Surse din apropierea impresarei au dezvăluit, în exclusivitate pentru sursa citată că aceasta a introdus o a treia plângere penală, împotriva Corinei Caciuc, care a apărut în câteva imagini cu o geantă neagră, de firmă, care ar fi a impresarei. Totodată, sursele au  mai dezvăluit că tânăra va fi chemată la tribunal să facă dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei: genți și pantofi de lux (se pare că ea poartă aceleași măsuri ca și Anamaria Prodan) sau bijuterii de valoare.

Anamaria Prodan vrea să-și recupereze atât banii din conturi, dar și bunurile.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Pe de altă parte, primul termen în acțiunea de divorț  dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost programat pentru data de 7 februarie 2022.

Sursa foto: Instagram, Cancan