Manelele i-au adus Loredanei Groza bani frumoși în conturi. Să vedeți cât a încasat harnica artistă

Manelele i-au adus Loredanei Groza bani frumoși în conturi. Să vedeți cât a încasat harnica artistă
Loredana Groza e una din cele mai îndrăgite artiste din România, mai ales de când a intrat în lumea manelelor. E chemată să cânte la festivaluri, dar și la evenimente private, și a primit titlul de „bomba-bombelor” în lumea muzicii de gen.

Anul trecut, Loredana Groza a avut afaceri de 2,5 milioane de lei. Banii au fost încasați prin cele două firme alea sale. Una e doar a ei, Agurida Unlimited. În cealaltă, Rollywood Film, are o cotă de 45%, în timp ce majoritatea e deținută de soțul ei, Andrei Boncea.

În 2021, cu cele două firme în care e asociată, Loredana Groza au avut încasări cu 26% mai mari decât în 2020, anul pandemiei. Cele două firme au avut o cifră de afaceri netă cumulată de 2,52 de milioane de lei în anul 2021, arată o statistică Economica.net realizată pe baza bilanţurilor societăţilor comerciale.

Agurida Unlimited a avut o cifră de afaceri netă de 1,65 milioane de lei în anul 2021, cu peste 30% mai mare decât în anul precedent. Profitul net a fost de aproximativ 388.000 de lei, dublu faţă de 2020.

La firma cealaltă, cifra de afaceri netă de a fost de peste 864.000 de lei. Astfel, firma lui Andrei Boncea a revenit pe profit, după ce în anul 2020 a încheiat pe pierdere. Sumele nu sunt mari. Anul trecut, pierderea era către 2.000 de euro, iar anul acesta profitul e de cam 1.000 de euro.

2021, anul în care Loredana Groza a spart gheața spre alt gen muzical

După succesul înregistrat de prima sa piesă în colaborare cu mai mulți maneliști, precum Jador, Costi Ioniță, Jean de la Craiova, dar și alții, tot anul trecut, Loredana Groza a lansat o nouă melodie în colaborare cu aceiași. Amintim că în luna aprilie, Loredana Groza a lansat „Fericire”.  Piesa a făcut înconjurul internetului, după ce vedeta a ales să cânte alături de mai mulți cântăreți de manele celebri.

La sfârșitul lunii iunie, artista a lansat videoclipul piesei „Suflet şi trup”, unde Loredana Groza este înconjurată din nou de un grup de manelişti: Costi Ioniţă, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova şi Ştefan.

Sursa foto: Instagram