Incredibil! Poliția a spart orgia unor europarlamentari LGBT. Unul dintre ei a sărit gol pe ferestră

Incredibil! Poliția a spart orgia unor europarlamentari LGBT. Unul dintre ei a sărit gol pe ferestră
O petrecere privată la care participau 25 de bărbați din comunitatea LGBT a fost întreruptă de polițiștii din Bruxelles în cursul zilei de vineri. Ziarele din Belgia au relatat evenimentul, care acum este preluat de către presa internațională, cu atât mai mult cu cât la petrecere se aflau și diplomați, unii dintre ei făcând parte din Parlamentul European.

Poliția belgiană a fost nevoită să intervină vineri la o locație privată pentru a întrerupe o petrecere, în condițiile în care Belgia este în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus. În locație au fost găsiți 25 de bărbați, toți dezbracați, conform cotidianelor belgiene. Conform rapoartelor la petrecere s-au găsit și pastile de ecstasy. 

Printre participanți se aflau, conform dailynews.com, foarte mulți diplomați, unul dintre ei fiind Jozsef Szajer (59 de ani) eurodeputat al partidului Fidesz al lui Viktor Orban din Ungaria, aflat la guvernare.

Szajer a încercat să fugă pe fereastră 

Rapoartele inițiale spuneau că în urma raziei făcută de poliție, europarlamentarul maghiar a încercat să fugă pe fereastră, a sărit gol, însă s-a lovit în cădere și a fost în cele din urmă prins. 

Szajer a demisionat Duminică, dupa ce a participat la petrecerea LGBT / Sursă foto: dailymail.com

Szajer și-a dat demisia după incident și, desi inițial nu a oferit un motiv pentru decizia sa, acesta a revenit ulterior cu o declarație în care și-a recunoscut prezența la petrecere, însă a negat că ar fi consumat substanțe interzise și a spus că nu știe ale cui erau pastilele de ecstasy găsite în incintă: “Știrile au raportat în presa belgiană despre o petrecere privată la Bruxelles vineri. Am fost prezent. După ce poliția mi-a solicitat identitatea, din moment ce nu aveam carte de identitate, am declarat că sunt europarlamentar. Poliția a continuat procesul și, în cele din urmă, a emis un avertisment oficial și m-a transportat acasă.  Nu am consumat droguri. Am spus poliției să-mi facă un test antidrog pe loc, dar nu au făcut-o. Potrivit poliției, au găsit pastila de ecstasy, dar nu este a mea, nu știu cine și cum a pus-o”, a declarat acesta. 

De asemenea, europarlamentarul și-a cerut scuze alegătorilor și colegilor pentru greșeala comisă și a subliniat că este gata să suporte consecințele: “Regret profund încălcarea restricțiilor COVID, a fost iresponsabil din partea mea. Sunt gata să plătesc amenda corespunzătoare. Odată cu demisia mea de duminică, am tras concluziile politice și personale. Îmi cer scuze familiei, colegilor, alegătorilor. Îi rog să-mi evalueze greșeala pe fondul a treizeci de ani de muncă devotată și grea. Pasul greșit este strict personal, eu sunt singurul care își asumă responsabilitatea. Rog pe toată lumea să nu extindă asupra patriei mele sau a comunității politice aceasta greșeală”, a încheiat Szajer. 

Autoritățile belgiene au confirmat incidentul, dar Parlamentul European nu a emis încă o poziție oficială în acest sens. 

Ionuț Rusu o imită pe Dana Budeanu. Râzi cu lacrimi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp