Îngrozitor! Cum a arătat Tzancă Uraganu în primele minute după bătaie

Îngrozitor! Cum a arătat Tzancă Uraganu în primele minute după bătaie
Cu două zile în urmă, Tzancă Uraganu a fost prins și bătut cu bestialitate. Au apărut și primele imagini cu manelistul.

Tzancă Uraganu a trecut prin momente groaznice. A fost prins în Germania, pus la pământ și bătut fără milă.

Îngrozitor! Cum a arătat Tzancă Uraganu în primele minute după bătaie

Cu fața plină de sânge, tumefiat și desfigurat. Tzancă Uraganu părea să nu mai fie omul de altădată. Bătaia primită în Germania l-a transformat total. Manelistul a fost prins și călcat în picioare în plină stradă de alți bărbați mascați, iar jurnaliștii de la Spynews au dat și primele fotografii cu acesta.

Se pare că printre bătăuși au fost foștii săi cumnați, frații Lambadei. Artistul a fost internat în spital, dar după ce a primit toate îngrijirile necesare, a fost externat. Cu doar o zi în urmă el a făcut un live pe contul său de socializare, pentru a-și liniști fanii. Curioși, prietenii din online l-au rugat să-și dea jos ochelarii, însă acesta a refuzat. E clar că semnele bătăii se vor vedea mult timp și lăutarul a vrut să evite discuțiile în plus.

Ce s-a întâmplat cu iubita lui Tzancă

Nici Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu nu a scăpa de furia bătăușilor. Potrivit declarațiilor fratelui lăutarului la Antena Stars, Miraj Tznuami, și aceasta a fost lovită. Deocamdată, Miraj spune că nu știu cu exactitate cine au fost cei care au provocat scandalul și i-au atacat fratele, chiar dacă ieri susținea cu tărie că e vorba de frații Lambadei.

” Nu e în comă, nu are absolut nimic, el a cântat la acel club în Germania, a ieșit afară, proba o mașină și și-a făcut un selfie în acea mașină. După ce s-a oprit cu mașina făcea un selfie, au venit 4-5 indivizi mascați, l-au lovit pe la spate. L-au lovit cu pumni, cu telescopul, el a picat pe picioarele lui, a plecat la spital pe picioarele lui.

A primit îngrijiri medicale, nu e în comă, o să facă și el un live pe telefon. (…) Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Sursă foto: spynews, instagram