Interviu. În bucătărie cu MIMI. Cine e persoana pe care o urmăresc un milion de oameni

Interviu. În bucătărie cu MIMI. Cine e persoana pe care o urmăresc un milion de oameni
Mimi este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut online din România. Pe cât de minionă este, pe atât de multă iubire și bunătate inspiră celor din jurul ei. Ea și-a creat o comunitate frumoasă pe Instagram, care în prezent depășește un milion de adepți cu care comunică sincer. A început această „călătorie” în online în urmă cu patru ani și ne-a povestit despre cum s-au schimbat lucrurile de atunci și despre persoana din spatele conținutului la care muncește.

Mimi și-a creat o comunitate frumoasă pe Instagram, care în prezent depășește un milion de adepți cu care comunică sincer. A început această „călătorie” în online în urmă cu patru ani și ne-a povestit despre cum s-au schimbat lucrurile de atunci și despre persoana din spatele conținutului la care muncește.

-Bună, Mimi! Am înțeles că ai fost/esti pasionată de actorie. Cum crezi tu că te poate ajuta jocul actoricesc în viața de zi cu zi? 

Mimi: Sunt de părere că prea mulți oameni au impresia că actorii folosesc jocul actoricesc în viața de zi cu zi. Actoria e o formă de artă care se manifestă numai pe scenă. Pot spune că actoria m-a ajutat sa fiu mai dezinvolta, să am o dicție corectă, să pot vorbi în public și chiar să mă dezvolt pe plan personal, să înțeleg oamenii, să fiu mai empatică. 

-Conținutul din online era diferit atunci când ai început tu să faci vlog? Cum ți se pare că s-a schimbat? 

Mimi: Totul era foarte diferit în urma cu 4 ani. Volumul de postări necesare era mult mai mic, presiunea nu se simțea la fel de tare, numerele creșteau mai repede, colaborările erau mai simple și vlogurile erau mai fun. Nu știu dacă schimbările care s-au petrecut sunt văzute strict prin prisma experienței mele sau toată lumea simte la fel, dar cred că perioada în care m-am apucat a fost perfectă pentru mine. 

-Te urmăresc și fete care au o vârstă de aproximativ 14-16 ani. Presupunem că ele sunt ca o soră mai mică de-a ta. Generația care se află acum la această vârstă pare să se dezvolte mai repede decât este cazul, sărind pași importanți în maturizare. Ce ai sfătui-o pe sora ta mai mică? 

Mimi: Să nu se grăbească să crească. Să își găsească un hobby, să își descopere pasiunile, sa își seteze obiective mari, care par imposibil de atins și să lupte ca să își facă singura visurile sa devină realitate. 

-Ce crezi că te-a maturizat până acum?

Mimi: Cel mai mult, pot spune că m-au maturizat relațiile interumane cu persoanele importante din viața mea. Am avut norocul să dau peste oameni frumoși, de la care am învățat lecții importante, de care acum țin cont pe toate planurile. 

-Ai învățat ceva de la cei care te urmăresc? Ce? 

Mimi: Urmăritorii mei m-au învățat că încă există speranță, că se vrea schimbarea, că oamenii buni sunt acolo pentru cei care rezonează cu ei, că ura e oglinda nefericirii și că toți cei care îmi vorbesc urat, își vorbesc de fapt lor înșiși, fără să își dea seama. 

-Ce înseamnă fericirea pentru tine?

Mimi: Fericirea înseamnă să mă uit la un film în brațele iubitului meu, să mănânc un mic dejun bun în aer liber, o priveliște frumoasă sau o călătorie neplanificată. Fericirea e în lucrurile mici din exterior, dar și în noi înșine, dacă reușim să ne uităm în interior. 

ÎN BUCĂTĂRIE CU MIMI

-Am înțeles că îți alegi mâncarea cu atenție. Vrei să împărtărești cu noi rețeta ta de un mic dejun perfect? Îl vom numi „MIMIcul dejun” 

Mimi: Urmăritorii mei deja știu că am o obsesie pentru ovăzul cu lapte dimineața! Uneori îmi fac și avocado toast sau omletă însă ovăzul rămâne preferatul meu. Rețeta arată cam așa: 

-jumătate de bol de lapte de cocos cu migdale 

(se pune la fiert cu un praf de sare pentru câteva minute, după ce dă în fiert adăugăm fulgi de ovăz fin apoi amestecăm din când în când ca sa nu se lipească, până când începe să arate ca o budincă; când e gata, o punem într-un bol)

Cât încă e fierbinte:

-adăugăm o lingură de sirop de arțar, apoi amestecăm

-deasupra punem niște scorțișoara 

(lângă, pe o farfuriuța separată, mie îmi place sa îmi pun o jumătate de măr sau pară tăiată feliuțe) și… Poftă bună!

Jennifer Lopez își extinde afacerile. Ce companii de miliarde de dolari vrea să deschidă