Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”,  trece prin clipe foarte grele deoarece doi din cei trei copii ai săi sunt bolnavi. Pentru a avea grijă de ei, celebra prezentatoare, care a dirijat show-ul „Mireasă pentru fiul meu”,  nu a dormit toată noaptea, acum două zile.

Prezentatoarea a dezvăluit că o vor aștepta zile grele, deoarece ziua va trebui să lucreze iar noaptea să aibă grijă de cei doi micuți bolnavi.

„Of, încep nopțile lungi!”

„Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Bun venit, toamnă!! 🍂🙈🍁🙏”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram. Mirela Vaida a primit imediat foarte multe sfaturi de la mame, care i-au spus ce medicamente ar trebui să le dea copiilor bolnavi pentru a-i trata de răceală.

Deși era obosită după o noapte albă, Mirela Vaida s-a filmat în timp ce se rotea pe un scaun rotativ din cabina sa. Voia bună i-a dispărut când s-a aprins lumina și i s-au văzut cearcănele de la ochi.

„A aprins lumina cineva, stingeți lumina că sunt sensibilă din cauza copiilor bolnavi. Nu am dormit, se vede? Nu se vede că de aia avem machioze profesioniste”, a spus Mirela Vaida pe InstaStory. Ea începe să strănute, iar când vorbește se aude că e și ea răcită. „Trageți pe nas?” o întreabă una din machioze. „Ce întrebare cu două înțelesuri pui… Astăzi îți este și frică să spui că ai răcit. Îți e și rușine să strănuți… se uită lumea la tine”, a comentat vedeta.

Discretă cu viața personală

Mirela Vaida este solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Ea a terminat, în 2006, un master în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media 9,66.

De când a intrat în viața publică, a fost tot timpul discretă cu viața sa personală. Ea se bucură de popularitate, chiar dacă se ocupă de creșterea copiilor săi, Carla, în vârstă de 4 ani, Vladimir, de aproape 3, și Tudor Ștefan, care a venit pe lume în acest an.

Cadou pentru fani. Justin Bieber oferă o sumă imensă la aniversarea căsătoriei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri