Întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria se face influencer

Întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria se face influencer
E întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria, fiica celor doi, se transformă într-o adevărată domnișoară. Și se pare că se face influencer.

Andreea Bănică se poate declara o femeie fericită. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, iubitul ei din adolescență și împreună au doi copii. Noah are 4 ani, însă Sofia Maria are 11 ani și deja se pare că o ia pe urmele mamei sale celebre. 

Zilele aceastea este întrecere mare în familia Mitrea-Bănică, iar micuța Sofia este fix în centrul atenției. Plecați în vacanță la munte cu cei mici, Lucian și Andreea au avut parte de momente comice. Acestea au stârnit hazul, dar și admirația părinților. 

Micuța Sofia se face influencer

Sofia Maria este, la cei 11 ani, o tânără ce promite multe. După ce în decembrie a cântat primul ei colind alături de mama sa celebră, acum Sofia pare că se face influencer. Pe drumul spre munte, fata celor doi se lăuda cu urmăritorii ei pe Instagram. Însă bucuria nu a durat mult, căci aceasta a constatat că nu are încă 20 de mii de urmăritori, spre nefericirea ei.

Grijulie, mama sa i-a menționat numele în video-ul postat. Și se pare că acest lucru a funcționat de minune, căci astăzi Sofia Maria a ajuns în sfârșit la cei 20 de mii de urmăritori. Probabil că cei peste 800 de mii de fani ai mamei ei și-au făcut treaba și o parte din ei au acceptat provocarea de a o urmări pe micuță. 

Vrea să îl depășească pe tatăl ei

La o verificare mai amănunțită, se poate observa că Sofia se apropie cu pași repezi de tatăl ei, Lucian Mitrea. Acesta are 26 de mii de urmăritori, însă este de așteptat ca fiica lui să îl depășească rapid. Și nu ar fi de mirare că asta să se întâmple în viitorul foarte apropiat, căci micuța pare hotărâtă să devină noua celebritate a familiei. 

Bianca și Bădălău, în colimator. Cristina Cioran face mișto dur de presupusa lor relație

Recomandarile noastre