Ioana Ginghină, amintiri dureroase. L-a prins pe Papadopol cu alta, iar asta a fost reacția lui.

Ioana Ginghină, amintiri dureroase. L-a prins pe Papadopol cu alta, iar asta a fost reacția lui.
A suferit enorm în urma divorțului de actorul Alexandru Papadopol, dar a ținut secret drama prin care a trecut. Acum, Ioana Ginghină a dat decis să spună totul.

Divorțul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol a șocat România la momentul respectiv, mai ales că cei doi păreau că formează cuplul perfect.

Ioana Ginghină, amintiri dureroase despre divorțul de Alexandru Papadopol. Nu a știut nimeni până acum

Când s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a fost convinsă că va fi bărbatul cu care va merge în viață, mână în mână. Din păcate, n-a fost deloc să fie așa, pentru că s-a trezit la un moment dat înșelată. Și s-a ajuns ca după mulți ani de căsnicie, cei doi să plece pe drumuri diferite.

 

Motivul a fost faptul că frumoasei actrițe i s-au pus coarne. Este pentru prima dată când aceasta a vorbit despre situația neplăcută prin care a trecut și mai ales spune și cum a descoperit că e înșelată. Cum și-a dat seama actrița că și-a pierdut bărbatul? A văzut pe facebook că o domniță îi poartă hainele. Iar femeia care i-a luat mințile lui Alexandru al ei a fost nimeni alta decât soția lui Adrian Titieni.

„Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea”

„Eu aveam niște semne, că na, noi femeile avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus, pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și atunci când o fac o fac cât să afle cealaltă femeie. Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea. Și Alexandru nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins.” a declarat Ioana.

Când l-a confruntat, acesta a râs

Femeie hotărâtă, Ioana i-a spus soțului în față tot ce știe despre relația lui extraconjungală, iar reacția acestuia a fost una destul de ciudată. A râs.

Soții Titieni

”Nu l-am întrebat pe Alexandru. I-am zis: ”Vezi că știu că ești cu Titieni”. Și el mi-a zis: ”Cu cine, cu el?”. ”Nu cu el, cu ea…”. Și n-a mai zis nimic, a râs, pentru că deja era o perioadă în care eram ok așa. Și după aceea s-a aflat, cred că la două-trei săptămâni. Nu eram divorțați cu acte, eram separați deja de luni bune”, a mai spus Ioana.