Ioana Năstase s-a retras la mânăstire. Ce spune despre divorțul de Ilie

Ioana Năstase s-a retras la mânăstire. Ce spune despre divorțul de Ilie
În urma scandalului cu Ilie Năstase și a bătăii pe care ar fi primit-o în ianuarie, Ioana Năstase s-a retras la mânăstire. Ce spune despre divorțul de Ilie.

La începutul lunii Ianuarie, un apel la 112 a tulburat liniștea cuplului Năstase. Ioana, soția tenismanului, a sunat la Poliție în urma unei bătăi pe care ar fi primit-o de la Ilie Năstase. După tot acest scandal, Ioana Năstase s-a retras la mânăstire. 

Conform relatărilor femeii, ea și Ilie sunt în acest moment despărțiți, însă țin legătura și chiar au luat masa împreună recent. 

Cum s-a ajuns la bătaie. Primele dezvăluiri

Conform evz.ro, Ioana Năstase a vorbit despre noaptea în care s-a ajuns la bătaie. ”Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii”, a declarat femeia. 

De asemenea, aceasta a povestit că soțul ei părea nervos la masă, însă nu l-a băgat în seamă. ”Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a declarat Ioana Năstase.

Ioana Năstase s-a retras la mânăstire

Soția tenismanului a mai mărturisit că, în acest moment, se află la mânăstire pentru a se liniști. ”Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop. Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel”

Aceasta a continuat spunând că relația lor este una bună acum. ”Ținem legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine”, a mai spus Ioana Năstase. 

Ce spune despre Ilie. Divorțează cei doi?

Legat de divorț, Ioana Năstase nu a vrut să facă vreun comentariu, însă a spus că i-a cerut lui Ilie un timp pentru ca lucrurile să se așeze. ”Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi.” 

Se pare că ar exista cale de împăcare între cei doi, după cum mărturisește chiar Ioana. ”Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a încheiat Ioana Năstase. 

Ce a pierdut Giulia când l-a cunoscut pe Vlad Huidu. Vedeta a povestit tot

Recomandarile noastre