Ion Țiriac, mai sincer ca niciodată. „Ăsta e singurul lux…”

Ion Țiriac, mai sincer ca niciodată. „Ăsta e singurul lux…”
Miliardarul Ion Țiriac nu are de ce să se plângă, pentru că are o viață cum mulți și-ar dori. Chiar dacă întoarce banii cu lopata, nu aruncă cu ei.

Despre pasiunea lui Ion Țiriac pentru mașini știe toată lumea, dar abia acum s-a aflat câte automobile are.

Ion Țiriac, mai sincer ca niciodată. „Ăsta e singurul lux…”

Aproape 400 de mașini sunt în acest moment în posesia lui Ion Țiriac, miliardarul fiind topit după fiecare dintre ele. Pe toată le iubește enorm și nu ar vinde nici o astfel de bijuterie. Pe de altă parte, atunci când a fost întrebat care e cea mai valoroasă mașină, el a spus să optează pentru un Rolls Royce Phantom IV.

„Cred că sunt undeva între 350-400 de mașini. Cea mai valoroasă probabil că este totuși acest Rolls-Royce Phantom IV, care a câştigat cel mai mare concurs de mașini clasice de epocă în Statele Unite”.

 

„Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal”

Pe de altă parte, un loc special în viața lui îl ocupă și avioanele despre care el susțină că este cel mai mare lux. De altfel, el le pilotează singur, fiind pilot cu acte în regulă și având și propria companie. „Vorbind de avioane, e singurul lux pe care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania.

Ăsta e singurul lux. Cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu. Am încercat să zbor cu doi-trei odată și imposibil, vă spun. Şi, atunci, am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult.

Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, a declarat fostul tenismen, potrivit Antena 3.