Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil

Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil
Nu a putut să fie lângă ea la cununia civilă, dar Ion Țiriac și Simona Halep au stat împreună de ziua sportivei. Surpriza pe care i-a făcut-o afaceristul a impresionat-o.

Omul de afaceri Ion Țiriac nu a trecut cu vederea ziua de naștere a Simonei. Sportiva a fost extrem de bucuroasă.

Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil

A lipsit motivat de la cununia civilă a Simonei Halep pentru că a fost plecat la vânătoare. De ziua de naștere a sportivei însă, Ion Țiriac a fost alături de sportivă și i-a făcut un cadou neașteptat. E vorba de un tort superb, pe care Țiriac a cerut să fie scris un mesaj care spune multe: „Halep forever”. Cei doi au stat de vorbă și au ciocnit un pahar cu șampanie, iar Simona a postat fotografiile pe contul său de Instagram.

Iuruc i-a umplut camera cu flori

Primul care a felicitat-o a fost însă soțul Simonei, Toni Iuruc, care i-a umplut camera cu trandafiri de diferite culori. Și aceștia au fost fotografiați de Simo, pozele fiind postate, de asemenea, pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Simona a primit superbe buchete de flori și de la fratele său Nicolae și cumnata Luminița.

Nașă de ziua ei

Ziua de naștere a Simonei, când a schimbat prefixul, a fost cu totul deosebită, pentru că atunci a fost și nașă. Sportiva a creștinat-o pe micuța Ava Carolina, fiica directorului său de imagine, Cosmin Hodor și a actriței Irina Antonie. Evenimentul a fost unul cu ștaif, iar invitații nume mari din sport. E vorba de Horia Tecău, fostul tenismen Victor Crivoi, fostul lider mondial Ilie Năstase, fostul jucător de Cupa Davis Dumitru Hărădău.

Nu a lipsit nici fostul tenismen, Patrick Ciorcilă, în prezent organizatorul turneelor de tenis de la Cluj-Napoca. Simona a purtat o superbă rochie albă, iar după petrecere a reînceput antrenamentele. Ea a început să tragă tare, pentru că turneul de la Indian Wells începe pe 6 octombrie și sportiva speră să fie din nou printre primii zece capi de serie.

Sursă foto: instagram