Irinel Columbeanu a ajuns la capătul puterilor. Problemele fostului milionar se adâncesc. Iată ce îl așteaptă

Irinel Columbeanu a ajuns la capătul puterilor. Problemele fostului milionar se adâncesc. Iată ce îl așteaptă
Trecutul nu-l lasă pe Irinel Columbeanu să privească către viitor. Deși abia reușește să trăiască, dată fiind situația financiară precară, au venit și alte nenorociri.

A avut o viață demnă de film, dar a trecut de la extaz la agonie. Irinel Columbeanu a intrat acum într-o altă situație din care nu are scăpare.

O instituție bancară care în trecut l-a creditat pe Irinel Columbeanu își cere acum drepturile. Reprezentanții acesteia au angajat o firmă de executori pentru a-și recupera banii datorați de fostul milionar de la Izvorani. Judecătoria Buftea nu s-a ocupat de dosar și l-a trimis către o altă instanță. Acum, magistrații Curții de Apel a decis că decizia trebuie stabilită tot la Buftea, cu recurs în termen de cinci zile.

Irinel va trebui să scoată din buzunar o sumă incredibil de mare

După ce dosarul se va termina, Irinel Columbeanu ar putea fi distrus. În cazul în care judecătorii vor spune că cei care l-au creditat sunt nevinovați, va trebui să scoată din portofel o sumă imensă, pe care el nu o are în acest moment. E greu de spus cine va sări în ajutorul fostului mare afacerist, pentru că prietenii nu s-au înghesuit să fie alături de el de când trece printr-un coșmar.

„Pe Monica au schimbat-o banii”

Oare va fi posibil ca Monica Gabor, femeia pe care Irinel spune că a iubit-o enorm, să-i întindă acum o mână de ajutor, mai ales că trăiește în America ca în sânul lui Avram?

Indiferent ce va fi, Irinel a mărturisit cu ceva timp în urmă că pe fosta lui soție banii au schimbat-o mult. „Regret că am fost prea credul.

Acum am o situație materială destul de modestă. Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare.”, a declarat afaceristul în podcastul prezentatoarei TV, Nasrin.

Recomandarile noastre