Irinel Columbeanu, dus de urgență la spital. Monica Anghel, izolată în casă

Irinel Columbeanu, dus de urgență la spital. Monica Anghel, izolată în casă
Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite. Afaceristul s-a infectat cu noul coronavirus și este într-o stare critică.

Unul dintre cei care au căzut victimă coronavirusului a fost și Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani este acum în spital.

Irinel Columbeanu a fost dus de urgență la spital. S-a infectat cu coronavirus

Afaceristul Irinel Columbeanu este grav bolnav. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus și a fost dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Acesta a început să se simtă rău cu ceva zile în urmă, dar a încercat să se trateze singur. Când a văzut că lucrurile se înrăutățesc, a cerut ajutor de urgență. Din păcate situația este destul de gravă pentru afacerist, pentru că acesta mai are și alte probleme de sănătate mai vechi.

„Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză”

”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești.

”Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine”, a declarat Nicușor Stan, în exclusivitate pentru Fanatik.

Cum s-a descurcat afaceristul în ultima perioadă

De când a plecat de la Izvorani, Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere și se gospodărea singur. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, fostul miliardar a fost că este extrem de atent la cheltuieli. ”Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a declarat Columbeanu.

Și Monica Anghel a luat coronavirus

Din nefericire, din Monica Anghel nu a scăpat de nemilosul virus. Cu puțin timp urmă, îndrăgită artistă a anunțat pe contul său de socializare că s-a infectat cu COVID. Și asta în condițiile în care aceasta a fost vaccinată cu ambele doze. „Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID …Aveți grijă de voi”, a spus cântăreața.

Sursă foto: evz