Irinel Columbeanu dezvăluie în ultimul său volum ce cadou inedit i-a oferit Monica de ziua lui

Irinel Columbeanu dezvăluie în ultimul său volum ce cadou inedit i-a oferit Monica de ziua lui
Irinel Columbeanu va lansa, în curând, cea de-a treia carte în care și-a așternut povestea vieții. „Chintesența” este deja disponibilă pentru cititori, însă lansarea propriu-zisă va avea loc la începutul lunii iunie.

Trilogia „Istoriile unui vehement” poartă semnătura fostului miliardar de la Izvorani. După „Ipocrația” și „Apofenia”, unde a scris detalii despre viața sa neștiute de public, dar și amănunte despre femeile cu care și-a petrecut timpul de-a lungul vieții, urmează cel de-al treilea volum.

Irinel Columbeanu se pregătește de a treia lansare de carte. Fostul miliardar de la Izvorani a scris o trilogie despre viața sa.

Intitulat „Chintesența”, aici omul de afaceri descrie în continuare momente din viața lui sentimentală, dar și din afaceri sau alte experiențe pe care le-a avut până la vârsta de 64 de ani. Până acum, subiectele principale au fost sex, afaceri și mașini, povestind cu lux de amănunte detalii atât din viața profesională, cât și cea personală.

Lansare cu public

Și acest ultim volumul este deja disponibil: „Volumele 1, 2 și 3 din trilogia mea, <<Istoriile unui vehement>>, publicată de Editura progresistă Neverland, vor putea fi cumpărate din toate punctele de difuzare a presei, astfel: vol.1 din 28.04; vol. 2 din 05.05 și vol. 3 din 12.05.”.
Lansarea celui de-al treilea volum va avea loc în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, care se va desfășura în perioada 1 – 5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București.
Irinel Columbeanu va lansa „Chintesența”, ultimul volum din trilogia pe care a scris-o, pe 4 iunie. Autorul a anunțat că a alocat acestui eveniment trei ore, timp în care se va întâlni cu cititorii pentru o sesiune de autografe și în special pentru a le răspunde tuturor, la orice întrebare. Cine este interest este așteptat în pavilionul Romexpo B, între orele 13:00-16:00, pe 4 iunie.

Irinel Columbeanu a dezvăluit un pasaj din noul său volum, o petrecere organizată de Monica Gabor la una dintre zilele lui de naștere.

„Monica pregătise o surpriză ingenioasă pentru el, așa că în acea seară, după ce afară se făcuse întuneric, plecară din grădina unde se ținea party-ul ca să dea o tură prin vecini la Observatorul Astronomic, să privească prin telescopul de pe acoperișul său steaua pe care ea i-o <<cumpărase>>. După aceea se întoarseră, le arătară certificatul și invitaților curioși să vadă cadoul de la Monica, printre care tatăl lui și cumnata Ramona cu noua ei cucerire (cu care petrecuseră și Paștele la Sibiu), iar după miezul nopții plecară la Bellagio.(…) Petrecură până dimineața, când steaua lui nu se mai văzu pe cer.”, scrie în carte.

Mai mult, în același paragraf este povestit faptul că Monica a fost susținută chiar de Irinel Columbeanu să-și urmeze visul în America.