Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase: „Nu am știut că Irinuca nu se va mai reîntoarce acasă.”

Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase: „Nu am știut că Irinuca nu se va mai reîntoarce acasă.”
Irinel Columbeanu a fost și este un personaj controversat în lumea showbizului, dar și a afacerilor. Acesta a fost aspru criticat pentru slăbiciunea lui pentru femeile tinere, însă a fost mai apoi apreciat pentru felul în care s-a dedicat creșterii fiicei sale, Irinuca, din relația pe care a avut-o cu Monica Gabor.

A fost pe cele mai înalte culmi ale succesului, atunci când toată presa era cu ochii pe el și când conturile sale era pline cu milioane de euro. Totodată, după o viață trăită fără griji, la 64 de ani a ajuns să-și drămuiască fiecare leuț și să-și socotească penisia astfel încât să îi ajungă banii pentru plata chiriei și a utilităților.

Pe vremuri, Irinel vedea luxul ca o normalitate.

De la moșia din Izvorani, arhicunoscută pentru dotările luxoase, obiectele de artă rare și limuzinele din garaj, astăzi Irinel Columbeanu locuiește într-un apartament ponosit, de două camere, la marginea Bucureștiului și conduce o mașină veche.

Singura „avere” pe care nu reușise să o piardă prin afaceri neinspirate era fiica lui, Irinuca. Și-a dedicat viața în totalitate ei, imediat după ce s-a despărțit de Monica Gabor.

Moni, cunoscută la aceea vreme ca „Scorpia de la Izvorani” și-a refăcut viața în SUA, alături de milionarul chinez Mr. Pink. Cu trei ani în urmă, Irinel Columbeanu a avut curajul să-și lase fiica să-și viziteze mama, deși până atunci s-a opus ca Irinuca să treacă granița.

Pe atunci copilă, Irinuca s-a îndrăgostit iremediabil de America și de viața pe care o duce mama ei acolo. Treptat, a început să-l numească pe iubitul mamei ei, Mr. Pink, „tata”. Acesta a fost primul aspect dureros. Irinel Columbeanu nu mai avea resursele financiare necesare ca să egaleze ceea ce îi pune Monica, acum, la dispoziție.

Fostul milionar nu s-a așteptat ca micuța să dorească să rămână acolo, o declară chiar el, bazându-se, probabil, pe promisiunea Monicăi că nu va pretinde asta de la copila lor. Nici nu a fost nevoie să facă asta. Viața în Beverly Hills a cucerit-o instant pe Irinuca.

În SUA, Irinuca are se bucură de compania „frățiorului” ei, Anthony, fiul lui Pink dintr-o altă relație.

Intervievat de CANCAN.RO, Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații care au mișcat inimile fanilor.

Dacă v-ați întoarce în trecut cu 20-30 de ani, ce sfat v-ați da?
Irinel Columbeanu„Nu mai crede în tot ce ți se spune!”. 

În ce relații mai sunteți cu fosta soție, Monica Gabor?
Irinel Columbeanu: Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună.

Irina Columbeanu, schimbată total! Așa arată acum! Poze și informații noi-nouțe

Cum a fost pentru dumneavoastră momentul în care Irinuca a plecat în America?
Irinel Columbeanu: A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo.

Irina Columbeanu, transformată total!

Irina Colmbeanu este astăzi o domnișoară în toată regula, care aspiră la o carieră în medicină și care își dorește să își continue studiile în Stale Unite ale Americii. Mama ei, dar și Mr. Pink, i-au promis că îi vor asigura tot necesarul, deși în vară, când Pink și Moni s-au certat, micuța a fost dusă în Dubai, la sora Monicăi, Ramona Gabor.

Din fericire, cuplul româno-chinez a revenit la sentimente mai bune, iar viața Irinucăi s-a întors la normal.