Irinel Columbeanu reia viața cu Monica Gabor… în realitatea virtuală. Acolo Mr. Pink nu există

Irinel Columbeanu reia viața cu Monica Gabor… în realitatea virtuală. Acolo Mr. Pink nu există
În luna mai, Irinel Columbeanu le va aduce românilor și al treilea volum din trilogia despre viața sa.

Fanii lui Irinel Columbeanu vor avea parte de o surpriză în luna mai, când afaceristul își va lansa a treia carte. Despre ce e vorba.

Irinel Columbeanu trece la alt nivel. Vrea să facă un joc după cărțile sale. A vorbit deja cu o firmă de soft

Nu s-a gândit niciodată că va avea un astfel de succes cu cărțile sale și e foarte fericit. În luna mai urmează ca Irinel Columbeanu să lanseze și al treilea volum din trilogia sa și s-a gândit ca de data asta să fie ceva cu totul și cu totul deosebit. S-a gândit să facă un joc după cărțile sale și a luat legătura cu o firmă de soft.

„Este vorba despre o colaborare cu o firmă românească de soft, cărora vreau să le încredințez elaborarea unui joc, care să se bazeze pe aceste cărți. Și eu sunt în curs de studiere a acestor proceduri.

Eu îi contactasem mai demult, înainte să încep să scriu cărțile, fără să pot să îmi explic de ce, dar intenția mea a fost de lansa cărțile într-un format inedit și anume pe blockchain. Cine e doritor să joace acest joc, ar trebui să citească cartea. Este o tehnologie a unui joc care să conțină în el chei care să îl facă și pe el și pe carte livrabile.”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.

Ce presupune noul joc al lui Columbeanu

La rândul lor, reprezentanții firmei care urmează să realizeze jocul au explicat ce trebuie să facă fanii afaceristului care doresc să intre în posesia noului joc. „Jocul, elaborat și vândut de dumneavoastră, ar consta în asumarea de către jucător a fi unul dintre personaje.

Gen care dintre personajele cărții vrei să fii: Iri Columbeanu și să vezi câți bani (eventual Crypto) ești în stare să produci până când se face fiica ta Irina mare? Sau Irina Columbeanu și să vezi cum te descurci după ce ajungi cu mama ta Monica în America? Sau ești Monica Gabor, și să vezi cât de bună viață reușești să-ți construiești în America?”, au declarat specialiștii.

Sursă foto: wowbiz