Irinel Columbeanu s-a săturat de femei și de Paște vrea să stea singur. Oricum Monica Gabor i-a dat iar cu flit

Irinel Columbeanu s-a săturat de femei și de Paște vrea să stea singur. Oricum Monica Gabor i-a dat iar cu flit
După ce prin viața lui au trecut cele mai frumoase femei, Irinel Columbeanu e mai singur ca niciodată. Fostul milionar e demoralizat total.

De la Romanița Iovan, la Anna Lesko, Monica Gabor și multe frumuseți, Irinel Columbeanu a ajuns să fie mai singur ca niciodată.

După ce s-a despărțit de Oana, fotomodelul din Bacău, Irinel Columbeanu n-a mai fost văzut în compania niciunei femei. A pierdut toată averea și locuința într-un apartament din Colentina, merge pe jos sau cu o mașină din anul 2000, iar conturile altădată doldora de bani sunt doar o simplă amintire.

„De Paște o să stau acasă, nu mă duc la Monica”

Să fie acesta motivul pentru care nu mai prezintă interes pentru sexul frumos? De parcă nu i-ar ajunge toate aceste probleme, nici fosta soție, Monica Gabor, nu-i mai răspunde la telefon. Deși ar fi sperat ca relația lor să fie cu totul altfel. Singura care îl tratează cu respect este fiica lui, ce reușește să-i aducă zâmbetul pe buze.

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre.

„Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni”

Am o relație ok cu ea. Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America. Nu, nu!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Cât privește o nouă poveste de iubire, fostul milionar de la Izvorani spune că în acest moment îi e mult mai bine singur. „Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Mă descurc. Momentan nu am o iubită, nici nu am nevoie de cineva lângă mine. Nu m-am săturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gândurile mele”, mai spune afaceristul.

Recomandarile noastre