Irinel Columbeanu spune cine l-a „săpat”. „De atunci a început degringolada mea pe plan financiar”

Irinel Columbeanu spune cine l-a „săpat”. „De atunci a început degringolada mea pe plan financiar”
A învârtit banii cu lopata, dar acum a ajuns la sapă de lemn. Și acest lucru, spune Irinel Columbeanu, s-a întâmplat pentru că un anume domn l-a „săpat”.

Irinel Columbeanu rupe tăcerea. Fostul milionar de la Izvorani a deschis discuția despre domnul care l-a „săpat”. Din acel moment a început căderea afaceristului. Fostul soț al Monică Gabor spune că acesta a fost un nume important din politica românească, chiar cel împotriva căruia a candidat Columbeanu la primăria Capitalei.

„Am tot auzit de un fond care este folosit de mulți politicieni”

“Proiectul cu cafeneaua nu s-a mai concretizat. Domnișoara care se ocupa a renunțat la această idee, pentru că nu avea loc de parcare. Iar de aceea nu erau nici clienți. Asta a fost soarta acelui proiect. Dacă aș dispune de sume considerabile de bani, aș investi într-un proiect mai deosebit. Am tot auzit de un fond care este folosit de mulți politicieni.

„Nu aș mai intra niciodată în politică”

E un fond care se bazează pe vânzările de gaz. Asta mi se pare o chestie de viitor pentru țara noastră. În schimb, nu aș mai intra niciodată în politică. Mi se pare o lume în care te pot paște multe probleme.

Irinel Columbeanu spune cine l-a trădat

Așa cum am pățit și eu când am candidat la primăria Bucureștiului. De acolo mi s-au tras și problemele financiare. Eram la mare cu fiica mea și cu una dintre fiicele lui Ilie Năstase. Atunci am primit scurt și sec o comunicare din partea băncii.

„Este un nume foarte cunoscut în politică, dar nu aș vrea să aduc acuze pe care nu le pot susține”

Mi s-a spus că respectivul credit a fost declarat scadent. De atunci a început degringolada mea pe plan financiar. Știu că a fost cineva în spate. Cineva a vrut să mă sape, a fost chiar domnul împotriva căruia am candidat. Este un nume foarte cunoscut în politică, dar nu aș vrea să aduc acuze pe care nu le pot susține. Eu am trecut peste, l-am iertat pe acel domn”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre