Ironia sorții. Anamaria Prodan l-a vrut pe Reghecampf cu orice preț, iar acum nu mai scapă de el!

Ironia sorții. Anamaria Prodan l-a vrut pe Reghecampf cu orice preț, iar acum nu mai scapă de el!
Despre tatuajele pe care și le-a făcut de-a lungul anilor, Anamaria Prodan a tot vorbit, dar ce se va întâmpla cu acestea după divorț?

Anamaria Prodan și-a iubit soțul atât de mult încât și-a umplut corpul cu tatuaje cu chipul lui. Nu s-a gândit însă că se va ajunge într-o situație în care să regrete gesturile făcute din iubire.

Anamaria Prodan a sculptat toată casa cu numele lui Reghecampf. „Rămâne blazonul familiei…”

Pentru Anamaria Prodan nu a contat decât un singur bărbat pe această lume: Laurențiu Reghecampf. Nu ar fi fost prima dată când o înșela cu tot felul de amante, l-a iertat de fiecare dată și a sperat că familia ei nu se va destrăma. Dar de data asta a fost altfel, iar amanta Corina i-a luat mințile și Laur a părăsit-o. Deși nu mai vrea să audă de el pentru că a umilit-o, Anamaria Prodan a spus în podcastul lui Codin Maticiuc că nu va renunța la tatuajele pe care le are cu el.

Mai mult decât atât, impresara spune că în primul an de pandemie, a renovat vila din Snagov, când a sculptat în toată casa numele lui Laurențiu Reghecampf.

„Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările…”

„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa.

Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume. (…) Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute pauză. S-au minunat toți”, a declarat afacerista.

 

Recomandarile noastre