Iubirea e iubire. Iată cele mai simpatice cupluri de vedete gay

Iubirea e iubire. Iată cele mai simpatice cupluri de vedete gay
Mereu este înduioșător să vedem cupluri celebre îndrăgostite. Iar aceste cupluri de vedete inspiră, demonstrând faptul că iubirea nu are bariere. Așadar, am compilat o listă fierbinte a celor mai adorabile cupluri LGBT de la Hollywood. Unele dintre celebritățile din această listă ne-au surprins cu adevărat, dar toate ne arată că iubirea este iubire și că nimic nu poate sta în calea ei.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Fanii au auzit pentru prima dată despre dragostea lui Ricky Martin pentru pictorul siriano-suedez, Jean Yosef, în emisiunea „Ellen DeGeneres”. De curând, cei doi s-au logodit. Nu-i așa că formează un cuplu potrivit?

Jodie Foster și Alexandra Hedison

Regizorul / actrița Jodie Foster este o legendă. Această absolventă de Yale este căsătorită cu Alexandra Hedison. Hedison este, de asemenea, actriță și regizor. În orice caz, acesta este tot ce se știe despre ele, doarece sunt foarte secretoase în a da detalii despre relația lor.


Super afacere de pandemie la Muzeul Național de Istorie. La ce s-au gândit istoricii și arheologii

Ilie Năstase s-a lansat în imobiliare. Pentru cine a cumpărat case


George Takei și Brad Altman

La ani distanță, oamenii îl văd în continuare pe George Takei ca „Hikaru Sulu” de la Star Trek. El și partenerul său Brad Altman și-au făcut relația publică încă din 2005. Destul de șocant, deja se întâlneau de 18 ani la acea vreme. Apoi, în 2008, cei doi și-au legat jurămintele.

Jesse Tyler Ferguson și Justin Mikita

Toată lumea îl iubește pe Jesse Tyler Ferguson din „Modern Family”. S-a căsătorit cu partenerul său în 2013. În loc de cadouri, el a cerut invitaților să doneze banii organizației de caritate „Tie The Knot”, care susține egalitatea în căsătorie.

Samira Wiley și Lauren Morelli

Scenarista serialului „Orange is the New Black”, Lauren Morelli, a ajuns să se îndrăgostească de actrița Samira Wiley. În timp ce scria scenele de dragoste, Morelli și-a dat seama că este lesbiană, părăsidu-și ulterior soțul. Din fericire, a găsit dragostea alături cu Wiley, care a jucat rolul lui Poussey în serial. Cele două s-au căsătorit în martie 2017.

Sursa foto: Instragram, Pixabay

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp