Iubita lui Alin Oprea s-a săturat să tacă. E de neoprit și spune totul despre relația lor

Iubita lui Alin Oprea s-a săturat să tacă. E de neoprit și spune totul despre relația lor
Iubita lui Alin Oprea (Talisman) s-a săturat să stea, tăcută, în umbră. Și-a ales perfect momentul să iasă în față și l-a dat pe spate pe iubitul ei, dar și pe fanii acestuia.

Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, s-a trezit cu un mesaj special din partea iubitei sale, Medana, cu ocazia zilei sale de naștere. Iar mesajul a fost făcut în public.

Alin Oprea (49 de ani) își serbează aniversarea zilei de naștere pe 20 noiembrie, iar iubita sa, Medana, nu a putut să lase acest eveniment să treacă neobservat. Alin Oprea a cunoscut-o pe Medana chiar în perioada în care a decis să se despartă de fosta soție, Larisa, după 22 de ani de căsnicie. De ziua iubitului, Medana a dorit să-i arate cât de mult îl iubește și că dorește să-l facă fericit.

Cea mai lungă declarație de dragoste din viața lui

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a transmis Medana lui Alin Oprea, conform Click.

„Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea. Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”, mai scrie femeia îndrăgostită.

Alin Oprea a divorțat după 22 de ani de relație

Alin Oprea și Medana sunt împreună din luna mai a anului trecut, iar cântărețul se declară fericit alături de noua sa parteneră împreună cu care și-a refăcut viața. Ea l-a motivat să își facă implant de păr, ca să arate bine, dar și să se apuce serios de sport, astfel că noua versiune a „talismanului” Alin Oprea e și cu mușchi și pătrățele.

Fostul membru al trupei Talisman și soție sa, Larisa, au ajuns la divorț după 22 de ani de căsnicie, în momentul în care cântărețul i-a descoperit infidelitățile. Alin s-a declarat șocat de aventurile fostei sale soții, împreună cu care are doi copii, iar divorțul a fost unul cu scântei, o serie de scandaluri desfășurându-se în public, la televiziuni.

Sursa foto: Facebook

Încă o victimă COVID-19. Patriarhul Irinej a trecut la cele veșnice