Iubita lui Brad Pitt, dezbrăcată în brațele altui bărbat

Iubita lui Brad Pitt, dezbrăcată în brațele altui bărbat
Considerat, încă, la 58 de ani, unul dintre cei mai râvniți burlaci de Hollywood, se pare că Brad Pitt iubește cu pasiune din nou. De data aceasta e vorba de o cântăreață.

Și Brad Pitt nu duce lipsă de emoții. Exact în momentul în care presa internațională a dezvăluit legătura sa cu cântăreața de 35 de ani, Lykke Li, aceasta apărea, pe internet, dezbrăcată, în brațele altui bărbat, un brunet plin de mușchi (foto).

Deși nu au fost surprinși de paparazzi până acum, surse apropiate au declarat că Brad Pitt și Lykke Li se întâlnesc în secret. Speculațiile au apărut după ce un cont de Instagram a făcut publică știrea că Brad Pitt și celebra cântăreață ar fi buni prieteni. Dar se pare că între cei doi e ceva mai mult de atât, potrivit Daily Mail.

Adevărul este că nimic nu ar putea sta în calea fericirii lor. În plus, cei doi sunt vecini.  Potrivit The Sun, cântăreața Lykke Li locuiește la doar 3 minute cu mașina de casa celebrului actor de la Hollywood. Acest lucru poate explica și de ce nu au fost „prinși” până acum. Ca să se întâlnească e suficient să se viziteze. Or, stând așa de aproape, nu e deloc dificil.

O sursă a declarat pentru publicația menționată că Lykke Li și Brad Pitt și-au început relația la mijlocul anului 2021.

Cine este cântăreața Li Likke

Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie, dar continuă, de un deceniu, disputa legală pentru custodia celor șase copii ai lor. În pandemie, actorul a avut o relație de scurtă durată cu modelul Nicole Poturalski, în vârstă de 29.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

Pe de altă parte, cântăreața Lykke Li are și ea un băiat de șase ani, Dion, din relația cu Jeff Bhasker, cunoscut producător american de discuri, compozitor, vocalist și multi-instrumentist. Li Lykke Timotej Svensson Zachrisson, este o cântăreață suedeză de indie pop, pop alternativ și muzică electronică. Ea și-a câștigat faima datorită piesei „I Follow Rivers”, care a fost în topurile internaționale în urmă cu 10 ani.

Pe rețelele sociale, vedeta pozează absolut dezinhibat. Ea are inclusiv fotografii nud. Ultima distribuită a fost publicată chiar în ziua în care începuseră să curgă titlurile în legătură cu relația ei cu Brad Pitt. Curios, deși apare dezbrăcată în compania unui bărbat, acesta nu e celebrul actor.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre