Superba iubită a lui Brad Pitt a apărut pe Instagram în mai multe ipostaze în care afișează un costum de baie turcoaz, parte a campaniei brandului Triangl.

Pe plaja din Carly Dame, manechinele au pozat vesele, etalându-și trupurile superbe și bronzate, care scot în evidență culoarea costumului de baie. Cel turcoaz, purtat de către Nicole este clar cel mai deosebit.

Materialul are totuși un model imprimat direct în țesătură, iar croiul aduce și el o notă de noutate.

Deja s-a anunțat că primii fani ai acestui nou produs al companiei Triangl sunt Beyonce și Kendall Jenner.

Dar lucrul cel mai important pentru Nicole Poturalski și pentru Brad Pitt este faptul că numele manechinului este în acest moment pe buzele tuturor, comentariile fiind pozitive cu privire la calitățile de model ale tinerei sosite din Germania și îndrăgostită de celebrul actor de la Hollywood.

Așa cum se știe, Brad Pitt (56 de ani) se întâlnește de ceva timp cu modelul Nicole Poturalski, măritată la Berlin cu patronul unui restaurant și mamă a unui copil în vârstă de 7 de ani. Soțul ei are 68 de ani și a declarat că el amite o „căsătorie deschisă”, partenera sa fiind liberă să se îndrăgostească de o altă persoană.

Idila cuplului Brad-Nicole a ieșit la iveală luna trecută, după ce au fost văzuți ajungând în sudul Franței cu un avion privat și s-au cazat la Château Miraval, proprietatea actorului.

Călătoria a coincis cu cea care ar fi fost cea de-a șasea aniversare de nuntă a lui Brad și a Angelinei. Ei s-au căsătorit la acest castel din sudul Franței pe 24 august 2014.

Fostul cuplu cumpărase proprietatea, inclusiv Château și podgoria, în 2011, pentru 60 de milioane de dolari, după ce a închiriat-o timp de trei ani.

Constantin Drăghici, o viață ca în telenovele. A cântat pe Broadway

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp