Modelul în vârstă de 27 de ani a postat pe platforma de socializare o poză cu ea îmbrăcată într-o rochie portocalie, alături de descrierea: „Oamenii fericiți nu urăsc”, după ce a susținut săptămâna trecută că „tensiunea a crescut” între Brad Pitt și fosta soție Angelina Jolie.

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

În uimitoarea postare de pe Instagram a lui Nicole, împărtășită cu cei 210000 de urmăritori ai ei, modelul și-a prezentat coafura elegantă și o pereche de ochelari de soare maro în stilul anilor 90, asortați cu o geantă de mână bej.

La Château Miraval, în ziua în care Brad și Angelina aniversau nunta

Nicole Poturalski, care are un fiu, este căsătorită cu Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, cu care ar fi avut o relație deschisă. Nicole este în prezent semnată la Next Management din Los Angeles și A Management în Germania.

Chiar luna trecută, Brad și Nicole au fost văzuți sosind în sudul Franței cu un avion privat, unde au vizitat Château Miraval, unde produce Champagne rosé de 390 dolari. Călătoria a coincis cu data care ar fi fost cea de-a șasea aniversare de nuntă a lui și a Angelinei. Brad și Angelina s-au căsătorit la castel pe 24 august 2014.

Fostul cuplu cumpărase proprietatea, inclusiv Château și podgoria, în 2011, pentru 60 de milioane de dolari, după ce a închiriat-o timp de trei ani.

Vizita ar fi înfuriat-o pe Angelina, iar o sursă a spus că: „Angie este furioasă și complet uluită, Brad nu ar putea să se aplece atât de jos”.

Lupta pentru custodia coopiilor

Săptămâna trecută s-a susținut că relațiile dintre fostul cuplu, care împărtășește șase copii, s-au deteriorat până la punctul în care nu se mai angajează în terapie de familie înainte de un proces de custodie prevăzut pentru luna viitoare.

„Tensiunile au crescut între Brad și Angelina, terapia de familie nu mai are loc. Brad vrea 50/50 custodia fizică și legală a copiilor. Angelina a spus că acești termeni sunt inacceptabili”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Insiderul a adăugat că Angelina va vorbi despre un acord numai dacă baza de origine a copiilor nu este Los Angeles. Copiii mai mici sunt la școală în Los Angeles, fapt împotriva căruia Angelina s-a opus întotdeauna. S-a sugerat anterior că Jolie vrea să se mute în Marea Britanie și să-și stabilească copiii acolo.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp