Uimitoarea brunetă a postat pe Instagram o fotografie cu ea pe scaunul pasagerului dintr-un Bugatti Veyron de 1,7 milioane de lire sterline.

Atacantul echipei Juventus, în vârstă de 35 de ani, a cumpărat mașina pentru a celebra câștigul Portugaliei la Campionatele Europene din 2016. Rodriguez a încărcat fotografia duminică, chiar înainte de confruntarea Ligii naționale a Portugaliei împotriva Franței.

 Jocul respectiv s-a terminat cu scorul 0-0, dar Rodriguez a vrut să le reamintească fanilor cine erau campionii Euro înainte de ciocnirea internațională.

Ronaldo are acum o colecție de mașini de 16 milioane de lire sterline. Bolidul de lux în care s-a pozat frumoasa brunetă are o piele exterioară complet fabricată din fibră de carbon. 

Cum se menține Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, descoperit și lansat pe orbita marilor competiții de antrenorul român Ladislau Boloni, nu a devenit un fotbalist celebru doar datorită antrenamentelor zilnice și muncii pe care a depus-o, dar și regimului alimentar strict pe care îl menține. Fotbalistul se antrenează zilnic pe teren dar și la sala de forță, iar pe lângă toate acestea, are un meniu zilnic pe care îl respectă riguros.

Cristiano își începe ziua cu un mic dejun compus dintr-un iaurt cu grăsimi reduse, șuncă și brânză. Pentru că depune mult efort, are nevoie și de mulți nutrienți, așa că fotbalistul ia prânzul de două ori: la primul servește pui și salată, iar la al doilea ton, măsline, ouă și roșii. Cina este de asemena, împărțită în două părți: prima conține pește și salată, iar a doua friptură de vită și calamari. Vedeta are în meniu și gustări, acestea fiind desigur fructe proaspete sau toats cu avocado.

Săptămâna trecută, Rodriguez și Cristiano au furat lumina reflectoarelor la o prezentare de modă de la Paris. Ambii s-au prezentat în ținute Louis Vuitton asortate, iar trenciul Georginei costa 4.500 de lire sterline.

Legătura neștiută dintre Flick Domnul Rimă  și unicorni. Să vedeți cum a fost la nuntă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri