Iubita lui Cristiano Ronaldo strălucește la festivalul de film din Veneția. Imagini fabuloase cu superba brunetă

Iubita lui Cristiano Ronaldo strălucește la festivalul de film din Veneția. Imagini fabuloase cu superba brunetă
Georgina Rodriguez a purtat o ținută îndrăzneață la proiecția The Human Voice în timp ce participa la cel de-al 77-lea Festival de Film de la Veneția.

Georgina Rodriguez a făcut o altă alegere de ținută joi seara, când a ajuns la hotelul Excelsior din orașul italian.

Modelul în vârstă de 26 de ani și-a expus atuurile într-o rochie neagră strălucitoare, care i-a pus în evidență perfecțiunea. Rochia Georginei avea un decolteu uimitor și era acoperită cu paiete negre, fiind desfăcută pe coapsa periculos de înaltă.

Ea a adăugat un plus de strălucire aspectului său de seară cu un colier uimitor cu diamante și o pereche de cercei asortați, precum și două inele uriașe orbitoare. Superba spanioloaică a adăugat ținutei o pereche de sandale cu tocuri argintii.

Sosire de efect, direct din barcă

Și-a purtat părul într-un stil liber și și-a evidențiat trăsăturile frumoase cu un machiaj perfect aplicat într-o paletă de nuanțe de bronz.

Georgina Rodriguez și-a făcut o sosire plină de farmec la eveniment, venind de-a lungul canalului într-o barcă.

Și-a asortat rochia cu masca de protecție

La începutul zilei, modelul a fost întruchiparea glamour-ului la ecranizarea The Human Voice, unde a defilat pe covorul roșu într-o rochie roz rafinată.

Frumoasa brunetă s-a întors recent dintr-o vacanță în familie cu celebrul ei partener și copii, așa că a fost dornică să-și arate bronzul.

Într-o notă elegantă, Georgina a luat măsurile de precauție impuse de circumstanțele COVID-19 și a asortat o mască de protecție cu rochia ei.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp