Iubita lui Nick Casciaro știe cum să-și joace cartea cu Loredana Groza. Informații exclusive despre relație!

Iubita lui Nick Casciaro știe cum să-și joace cartea cu Loredana Groza. Informații exclusive despre relație!
Loredana Groza și câștigătorul de la X Factor, Nick Casciaro, au plecat în Italia. Ce vor să facă în țara unde s-a născut tânărul.

Loredana și Nick le-au făcut o surpriză plăcută fanilor. Cei doi au plecat în Italia și s-au fotografiat din aeroport.

Loredana știe cum să facă bani. Ce a pus acum la cale cu Nick

După ce Nick Casciaro a devenit câștigătorul X Factor, a început o frumoasă relație de prietenie cu Loredana. Cei doi au petrecut Revelionul împreună, s-au distrat la munte, iar blonda l-a luat cu ea la multe evenimente mondene. A venit și rândul lui Nick să se revanșeze, așa că luat-o pe „șefa” în Italia.

Cei doi au planuri mari împreună și sursele spun că ar urma să facă muzică împreună, iar în Italia mai mult ca sigur vor începe să înregistreze niște piese. Și au postat din aeroport și câteva fotografii drăguțe. Așa că Lori le-a dat încă odată peste nas cârcotașilor, care au tot spus că între ea și Nick s-ar fi înfiripat o relație de iubire. Și ca să fie și mai convingătoare că-și vede de familie, Loredana a apărut recent într-un club alături de soțul ei.

Nick, îndrăgostit până peste cap de iubita sa

Nick este așteptat cu sufletul la gură de iubita sa, Maria Sacchi, o frumusețe de femeie, care e încântată de Loredana și abia așteaptă să o cunoască. Pe pagina de socializare, Maria a postat mai multe fotografii alături de iubitul său, de care e extrem de mândră.

Bruneta și Nick își fac tot felul de declarații de dragoste și toată lumea și-a dat seama cât de fericiți sunt împreună. Nu demult, italianca a postat o imagine cu ea și Nick, alături de textul: „ Pentru totodeauna, te voi strânge în brațe, nu pot rezista farmecelor tale #teiubesc”. Imediat, cântărețul i-a răspuns cu mesajul „Iubirea mea”, urmat de multe inimioare. Cu siguranță că toată lumea a înțeles că cei doi au o relație pe care nimeni nu o poate distruge.

Iar informațiile noastre sunt foarte sigure. Loredana și-a propus să-l lanseze serios pe Nick în muzică, atât în România cât și în Italia. Tânărul are o voce superbă, o aliură la fel și publicul deja îl place. Iar Loredana și el au făcut și vor face bani din muzică. Aici, diva noastră se pricepe foarte bine: face un show profesionist și știe bine cum să fie mereu în atenția presei și a publicului. Până și trâmbițarea divorțului este doar o poveste de cancan, pe care Loredana nu vrea să o lămurească precum orice vedetuță din showbiz.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre