Iubita lui Pepe a dispărut din peisaj, dar a apărut altcineva. E semn că viața lui e frumoasă!

Iubita lui Pepe a dispărut din peisaj, dar a apărut altcineva. E semn că viața lui e frumoasă!
La câteva luni după divorțul de mama fetițelor sale, Pepe și-a tras o iubită nouă, tânără și atrăgătoare, și care, bonus, seamănă foarte mult cu fosta soție. Yasmine muncește ca make-up artist.

După ce au petrecut o serie de vacanțe împreună, în țară și străinătate, iubita lui Pepe a dispărut din peisaj, dar a apărut altcineva. Foarte rar a mai fost văzut Pepe distribuind o imagine cu Yasmine. Mai recent, la sfârșitul lui august, a fost cu ea și cu fetițe la karting. Și a mai existat o imagine cu ei îmbrățișați. Toate acestea distribuite, strategic, la InstaStory, de unde fotografiile dispar în 24 de ore. Între timp, Pepe și-a reluat activitățile și a concertat prin țară. Mai ales pe litoral, unde a susținut concerte în restaurantul hotelului unde a fost cazat.

Iubita lui Pepe a dispărut din peisaj, dar a apărut altcineva

Cunoscutul și îndrăgitul artist a fost surprins de paparazzi în noua companie. Părea extrem de încântat. Nu știm ce părere are Yasmine despre asta.

Fotoreporterii Cancan.ro l-au surprins pe Pepe plimbându-și fiicele la bordul unei mașini de 100.000 de euro. Mașina care costă cât o casă e un BMW argintiu. După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne și un BMW X6, Pepe și-a schimbat mașina și a trecut la un model de BMW care costă mult. Noul BMW seria 8 Gran Coupe valorează cel puțin 95.000 de euro, preț de bază, fără dotări și accesorii. Cântărețul a fost surprins de paparazzi în apropierea vilei sale din Pipera.

Oamenii se întrebă ce e cu limuzina. O posibilitate e că Pepe a câștigat foarte bine, astfel încât și-a făcut cadou această mașină luxoasă. Pe de altă parte, e posibil ca artistul să fi primit mașina de la un dealer, fie ca să o testeze, fie în baza unui contract publicitar, ambele variante fiind ceva uzual.

Sursa foto: Cancan.ro