Iubitul doarme cu trofeul de la US Open, ea se tolănește cu porcul. Imagini incredibile!

Iubitul doarme cu trofeul de la US Open, ea se tolănește cu porcul. Imagini incredibile!
În timp ce iubitul său, campionul  de la US Open, doarme în pat cu trofeul, Sophia Phalen Bertolami își savurează vinul tolănită pe marele ei porc alb care cântărește 500 de kilograme. Scroafa Stella nu e singura „prietenă” a fotomodelului care oferă fotografii fabuloase din curtea casei.

Fotomodelul Sophia Phalen Bertolami, 27 de ani, e iubita lui Bryson DeChambeau, proaspătul campion la golf de la US Open. Cei doi sunt împreună din 2018, dar pe rețelele sociale sunt prea puține imagini cu cei doi.

Campionul se fălește cu trofeul  câștigat, cu care doarme în pat, în timp ce iubita sa se mândrește cu animalul ei de companie, un porc de jumătate de tonă, și nu ezită să se fotografieze sexy alături de el. Sophia se laudă și cu „frații” porcului, pentru că, într-adevăr, frumoasa blondă subțirică și cu bust generos are mai multe astfel de animale de companie.

 

Chiar dacă momentan nu are prea mulți fani pe pagina ei de Instagram, unde abia se apropie de 60.000, Sophia captează ușor atenția. Pe de o parte sunt  pozele cu ea în bikini, la mare, dar pe de altă parte e vorba de imaginile cu ea în bikini și porcul Stella.

Acesta e așa de mare încât abia se mișcă, dar e ideal ca pernă pe care să te tolănești și chiar să savurezi un pahar cu vin alb sec.

„Acum patru ani am adoptat un micuț purcel. Acum are jumătate de tonă”, a scris ea la una din imagini. Când a adoptat-o pe Stella, aceasta a venit la pachet cu alți doi porcușori. Sophia le arată fanilor că „dieta merge bine” în cazul lor. Și ceilalți doi sunt grăsani bine, chiar dacă primesc căpșuni.

Cine este Bryson DeChambeau

Bryson DeChambeau este un jucător de golf profesionist american. A câștigat de șapte ori turul PGA, inclusiv un campionat major, Openul SUA din acest an. Are 27 de ani și cântărește 109 kilograme. Pentru strategia sa deosebită atunci când joacă i se spune „golf scientist”. La 17 ani și-a construit singur primul set de crose.

Sursa foto: Instagram

Surpriza incredibilă pe care i-a făcut-o Elena Udrea fiicei sale, de ziua ei. Prietenii au fost șocați

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp