Iubitul Oanei Matache șochează din nou: „M-am sărutat cu persoane de același sex”

Iubitul Oanei Matache șochează din nou: „M-am sărutat cu persoane de același sex”
De când s-a afișat cu noul iubit, Oana Matache a început să fie din ce în ce mai criticată.

S-a aflat și cum și când s-a cunoscut sora Deliei cu actualul tânăr care i-a luat mințile. În plus, acesta se pare că reușește să o stăpânească foarte bine pe Oana Matache.

Pe Twich, o platformă mai puțin cunoscută, unde oamenii intră zilnic pentru a interacționa, Oana Matache și Radu i-au informat pe curioși când s-au cunoscut și cum au început relația. Radu Siffredi spune că a plăcut-o pe sora Deliei de când a văzut-o, în timp ce Oana susține că la început Radu nu i-a atras atenția.

„Mănânci rahat!”

Cei doi se cunosc de șase luni, iar prima dată s-au întâlnit la un prieten. „Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui (n.r.: clipul a fost postat pe YouTube acum 6 luni și se numește „Să îți dau la Mu”). A doua oară ne-am cunoscut la el acasă.

La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat. Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună”, a spus Oana Matache pe Twitch, după cum relatează Fanatik. Radu însă o contrazice într-un mod brutal: „Mănânci rahat! A fost o fază să trec printre picioarele ei. (…) „Am lucrat împreună… tot!”.

Oana a ajuns de nerecunoscut

Oana Matache a ajuns de nerecunoscut din toate punctele de vedere, spun fanii.

În plus, aceasta a intrat într-un război cu propria mamă și, recent, a dat și o replică șocantă la adresa surorii sale.

Ea i-a reproșat Ginei Matache că nu-i acordă susținerea pe care și-o dorește, afirmând că nu vrea să fie ca mama ei, să stea lângă un bărbat, indiferent cum ar fi el.

„Ca fată, ca băiat, ca orice, aș prefera să mă nasc într-o familie care funcționează, și să o văd pe maică-mea că e pe picioarele ei. Îmi iau copiii și o iau de la zero. Mi se pare ok să faci asta ca femeie. Aș vrea să învăț asta de la mama mea decât să învăț că în viață trebuie să bifezi 60 de ani lângă același om și, indiferent cum e, e al tău!”, a spus Oana Matache.

Radu vorbește despre cum și-a explorat sexualitatea

La rândul său, Radu spune că a avut probleme cu părinții, ale căror violențe au fost îndreptate asupra lui.

Mai mult, el susține și că a avut o etapă de confuzie sexuală și că s-a sărutat cu persoane de aceleași sex, dar nu a mers mai departe. „Eu vin din situația cealaltă. Da, și la mine au fost probleme, doar că ai mei încă sunt împreună.

Nu am văzut violențe între ei, cât le-am văzut îndreptate spre mine, cumva. Un partener care accepta abuzul celuilalt partener asupra mea… Adică maică-mea era de partea mea. Taică-meu a vrut să facă dreptate în romanian masculine way.

„În tinerețe, am vrut să văd de ce sunt atras, de ce nu sunt atras”

Mi-a zis că trebuie să învăț să mă bat. Nu s-a văzut latura asta sensibilă în mine. Am fost cu teatrul, mi-au plăcut hainele de femei în general, asta neavând nicio legătură cu sexualitatea mea. Mi-am explorat sexualitatea. În tinerețe, am vrut să văd de ce sunt atras, de ce nu sunt atras. Am avut niște interacțiuni… m-am sărutat cu persoane de același sex. Acolo m-am oprit, pentru că mi-am dat seama că nu simt nimic și, mna…”, a mărturisit Radu Siffredi.

Recomandarile noastre