Iubitul Ramonei Olaru și-a făcut-o cu mâna lui. Cătălin Cazacu nu mai are șanse să scape. Reacția lui e surprinzătoare

Iubitul Ramonei Olaru și-a făcut-o cu mâna lui. Cătălin Cazacu nu mai are șanse să scape. Reacția lui e surprinzătoare
S-au dus momentele în care fostul mare sportiv Cătălin Cazacu făcea tot ce-i poftea inima. De acum, lucrurile s-au schimbat.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au făcut fanii fericiți cu vestea dată. De acum urmează ce e mai greu.

Iubitul Ramonei Olaru și-a făcut-o cu mâna lui. Cătălin Cazacu nu mai are șanse să scape. Reacția lui e surprinzătoare

Este vestea anului. Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie. Cătălin Cazacu plănuia de mult acest moment, dar a vrut să fie ceva cu totul și cu totul special, așa că și-a dus iubita dincolo de toți și toate, în Mykonos, Grecia. Când a găsit momentul potrivit, a îngenucheat și i-a pus Ramonei marea întrebare.

Blonda n-a putut să reziste și le-a spus totul fanilor săi. Ea le-a arătat superbul inel de logodnă, alături de un mesaj în stilu-i caracteristic: „Ce să zic… și-a făcut-o cu mâna lui! Nu știa că inelul are magnet și îl ține legat!”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

„Nu chiar de bună voie dar na, vedem ce iese”

În scurt timp, au început să curgă mesajele de felicitare, iar Cătălin le-a mulțumit, dar reacția lui a fost neașteptată. „Nu chiar de bună voie dar na, vedem ce iese”, a scris Cătălin Cazacu în dreptul postării făcute de Ramona Olaru în care anunța că a spus „Da”. Cei doi au fost prieteni mulți înainte înainte să devină un cuplu, iar Cătălin a mărturisit de multe ori că o vrea de nevastă și își dorește mult și un copil cu colega lui Răzvan și Dani.

„Ăla chiar era un inel frumos de purtat pe mâinile astea frumoase”

Ramona așteptat de ceva vreme să fie cerută în căsătorie, ba chiar și-a ales și inelul de logodnă, care costă 18.000 de euro, bijuteria având un rubin african și diamante. „Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…)

Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purtat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a mărturisit Ramona Olaru, cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram