Iulia Albu a recunoscut ce nu-i tolerează niciodată fiicei sale. Nu trece peste acest lucru

Iulia Albu a recunoscut ce nu-i tolerează niciodată fiicei sale. Nu trece peste acest lucru
Chiar dacă foarte rar vorbește despre familia sa, Iulia Albu a făcut dezvăluiri despre relația cu Mikaela.

Iulia Albu, Mikaela și Mike sunt o familie fericită. Se înțeleg de minune, dar Iulia este foarte strictă.

Iulia Albu a recunoscut ce nu-i tolerează niciodată fiicei sale. Nu trece peste acest lucru

Într-un interviu pentru Viva, Iulia Albu a recunoscut că are o relație extraordinară cu fiica sa, însă aceasta nu trece peste cuvântul mamei când vine vorba de ținuta pe care o poartă la școală. Iulia a mărturisit că niciodată nu-i permite fetei să îmbrace haine de firmă, strălucitoare sau extravagante. Pe de altă parte, cele două nu negociază la capitolul mâncare și somn.

“Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem, TOȚI 3, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă. (…)

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de bal pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie.

Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.”, a spus Iulia.

Sinceritatea, la loc de cinste în familia Mihaelei

De asemenea, Iulia spune că-și învață fiica să-i respecte pe cei din jurul său și nu suportă minciuna.  “Mikaela știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă.”, a mai spus Iulia Albu.

Sursă foto: instagram