Iulia Albu a țintit „parașuta lui Felix”. Mihaela Rădulescu a tratat-o ca pe „o găină”. Se încaieră sau nu?

Iulia Albu a țintit „parașuta lui Felix”. Mihaela Rădulescu a tratat-o ca pe „o găină”. Se încaieră sau nu?
Face ce face Iulia Albu și reușește mereu să iasă în evidență. De data asta a dat-o în bară, chiar dacă a dorit să se bage în seamă cu diva de la Monaco.

Iulia Albu a vorbit cam mult în emisiunea Poliția Modei pe care o prezintă pe Antena 1. De data aceasta țintit sus și a înțepat-o pe Mihaela Rădulescu.

Iulia Albu a țintit „parașuta lui Felix”

În emisiunea pe care o moderează la Antena 1, Poliția Modei, Iulia Albu comentează ținutele diferitelor vedete și nu ratează nici o ocazie să le critice. De data asta, Iulia a mers puțin cam departe. A arătat o poză cu Mihaela și Felix și a făcut-o pe Răduleasca… parașută. ”Dar și domnului Felix îi plac parașutele, și vouă nu?”, a întrebat ea cu subînțeles. Totul s-a întâmplat în timp ce Iulia stătea de vorbă cu ultimii invitați, cei doi prezentatori ai emisiunii „Noaptea târziu”, Cuza și Emi.

“Mai mult parapantă”

Renumita stilistă n-a putut să rabde și le-a adresat băieților întrebarea în stilu-i caracteristic, cu un ton care nu lasă loc la prea multe interpretări: ”Dar și domnului Felix îi plac parașutele, și vouă nu?”. Băieții și-au dat coate și pentru că Emi nu și-a dorit sub nici o formă să participe la un scandal care bănuia că ar începe între Iulia și Mihaela Rădulescu, a răspuns sec: ”Mai mult parapanta”.

Mihaela Rădulescu a ignorat-o total pe „Doamna cu găina-n cap”

Poate Iulia Albu și mulți alții s-ar fi așteptat că Mihaela nu va înghiți un asemenea afront și nu va putea să stea fără să-i dea peste nas Iuliei. Dar „Diva de la Monaco” nici n-a băgat-o în seamă pe cea care a fost denumită ”Doamna cu găina-n cap”. Răduleasca e om de televiziune, practică marketing intens, știe ce e cu publicitatea pozitivă sau negativă. Așa că, după înțepătura (de data aceasta) ridicolă a Iuliei Albu, Mihaela Rădulescu s-a rezumat doar să posteze o fotografie pe contul său de Instagram cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner. La care a adăugat și câteva cuvinte:  ”El conduce acea frumusețe, eu mă plimb ca una”. Un semn că ea e stăpâna, regina.

E posibil ca Mihaela Rădulescu să nu fi văzut emisiunea, dar știrea despre cele spuse de Iulia Albu cu siguranță a ajuns sau va ajunge la ea. Se vor încăiera sau nu cele două vedete?

Iulia Albu vrea să fie din nou mireasă

Sunt nouă ani de când Iulia și Mihai Albu și-au spus adio și au ales să meargă pe drumuri diferite. Chiar dacă totdeauna a fost extrem de discretă cu viața ei personală, Iulia a mărturisit cu ceva timp în urmă că vrea să se mărite din nou, cu iubitul ei, Mike.

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu. (…) Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult.

Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a povestit vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram