Iulia Vântur a încercat să schimbe regulile Indiei. Frumoasa româncă a povestit prin ce calvar a trecut

Iulia Vântur a încercat să schimbe regulile Indiei. Frumoasa româncă a povestit prin ce calvar a trecut
Le-a demonstrat indienilor că poate fi mai bună ca vedete lor și e extrem de iubită. Dar până să ajungă aici, Iulia Vântur a avut multe de îndurat.

Ca să ajungă la nivelul de acum, Iulia Vântur a îndurat multe, dar nu s-a dat bătută. Și-a dorit enorm să fie în top și a reușit.

Când a lăsat România pentru India, Iulia Vântur s-a așteptat să aibă parte de multe provocări, dar unele au fost mult prea grele. Femeie puternică și hotărâtă, care a știut întotdeauna ce vrea de la viață, ea nu s-a lăsat și s-a impus, însă nu poate uita nici acum barierele care i s-au pus.

Cel mai dificil a fost când a fost dată la o parte, pentru că nu știa bine limba și astfel a pierdut multe proiecte. Au existat însă și persoane cu suflet bun, care au avut încredere în ea și i-au întins o mână de ajutor la momentul potrivit. A muncit de câteva ori mai mult ca un localnic, dar acum se bucură din plin de rezultate.

„Am dat cu capul de multe ori și m-a durut”

„Primii ani au fost de descoperiri, fascinații, cunoștințe noi, prieteni. Dar am dat cu capul de multe ori și m-a durut, m-am înverșunat și am încercat să schimb regulile Indiei (râde), până când am înțeles că nimic nu e bun sau rău esențial, că trebuie să am toleranță, deschiderea să văd și dincolo de ce am învățat eu că e potrivit. Au fost multe momente în care am simțit că valoarea nu îmi este recunoscută, că munca pe care am depus-o atâția ani nu cântărește, nu înseamnă nimic.

„Au fost alături de mine atunci când mă luptam pentru a-mi depăși barierele”

Mi-au trebuit ani de zile, de muncă, de perseverență, în care a trebuit să demonstrez că-mi merit locul în această industrie, că aduc ceva diferit. Sunt oameni cu care am lucrat din prima zi aici și care-mi spun că sunt mândri de evoluția mea. Și ei simt de parcă ar fi propria lor reușită, pentru că au fost alături de mine atunci când mă luptam pentru a-mi depăși barierele.

„Cred că ce e pentru tine, al tău rămâne”

Au fost proiecte pe care le-am pierdut, pentru că nu știam limba, sau pe care nu le-am făcut, pentru că atunci nu-mi doream expunere absolut deloc. Eu chiar cred că ce e pentru tine al tău rămâne! În India, ca debutant, a trebuit să muncesc mereu extra pentru a obține ceva ce ar fi putut să vină simplu pentru un artist de aici, e ceva firesc. Toate vin la pachet.”, a povestit artista pentru Viva.

Recomandarile noastre