Iulia Vântur criticată aspru pentru că a luat în derâdere religia ortodoxă. „Blasfemie totală”

Iulia Vântur criticată aspru pentru că a luat în derâdere religia ortodoxă. „Blasfemie totală”
Ultima apariție a Iuliei Vântur, la un concert din America, i-a enervat la culme pe fanii săi din România. Iată ce au avut de reproșat.

Fanii Iuliei Vântur sunt foarte atenți la fiecare mișcare a fostei prezentatoare. Iar când consideră că aceasta face ceva greșit, o taxează.

Iulia Vântur criticată aspru pentru că a luat în derâdere religia ortodoxă. „Blasfemie totală”

E iubită de toată lumea, dar de data asta Iulia Vântur a dat-o rău în bară. La ultima sa apariție la un concert din America, vedeta i-a făcut pe fanii săi din România să fie extrem de duri cu ea. Totul s-a întâmplat după ce aceasta a avut un concert în New Jersey, cu sala plină ochi.

Vedeta a ales să poartă un costum indian de culoare albastră, care-i venea ca turnat, lucru pentru care a fost aplaudată, dar prestația, au spus oamenii, a lăsat de dorit. Motivul? A cântat colindul românesc La Betleem colo-n jos, în limba indiană.

„Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine”

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o fană revoltată. Pe de altă parte, o altă internaută a spus că Iulia Vântur ia în râs religia ortodoxă și colindele sale, pe care le-a transformat într-o „mascarada grotescă”. „Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, au fost cuvintele altui internaut.

A dansat provocator pe acest colind

Mai mult, fanii s-au supărat și de faptul că Iulia Vântur a dansat provocator pe acest colind. „Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiana păgână pe care dansează lasciv. Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol? Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie!”, au fost alte comentarii.

Sursă foto: instagram