Iulia Vântur, în dizgrație? Salman Khan, îmbrățișat cu alta, la o petrecere

Iulia Vântur, în dizgrație? Salman Khan, îmbrățișat cu alta, la o petrecere
Internauții au luat foc după ce au văzut imaginile în care Salman Khan  apare în tandrețuri alături de o altă actriță de la Bollywood, la un eveniment privat. Lumea nu are ochi buni pentru această întâmplare.

Actrița Shehnaaz Gill a fost brutal criticată pentru comportamentul ei în compania lui Salman Khan la petrecerea de Eid a surorii actorului, Arpita Khan Sharma. „De ce se comportă ca o chichori?”, au scris, revoltați, cei mai mulți dintre ei.

Shehnaaz Gill s-a numărat printre oaspeții care au fost invitați la petrecerea Eid a lui Arpita Khan Sharma, sora lui Salman Khan. Celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan a fost cel care a venit să o întâmpine și au pozat împreună, împărtășind îmbrățișări și gesturi foarte tandre.

Shehnaaz Gill și Salman Khan au o relație specială după moartea logodnicului actriței

Sora lui Salman Khan, Arpita Khan Sharma, a organizat o petrecere de Eid la reședința sa. La eveniment au fost invitate câteva mari celebrități, arată Bollywood Life. De la Karan Johar la Sushmita Sen, mulți și-au făcut prezența. Printre toți s-a numărat și actrița Shehnaaz Gill.

Vedeta din „Bigg Boss” a legat o legătură strânsă cu Salman Khan și, de la moartea lui Sidharth Shukla, celebru actor care urma să îi devină soț, acesta i-a fost alături. Cu toate acestea, în timp ce a fost fotografiată cu Salman Khan la petrecerea Eid, Shehnaaz a fost criticată pentru comportamentul ei prea intim cu actorul aflat într-o relație cu frumoasa româncă Iulia Vântur.

 Shehnaaz Gill era amețită?

În timp ce unii se întrebau dacă nu cumva era puțin amețită, un alt comentariu spunea: „De ce se comportă ca o chichiori cu Salman? De parcă ar fi într-o relație cu el… se comportă atât de ciudat”. Deși câțiva internauți au trollat-o, fanii ei i-au sărit în ajutor. Mulți au declarat că Shehnaaz a fost ea însăși.

Un comentariu spunea: „Această societate este atât de scârboasă, mai ales fetele care fac de rușine o altă fată, cum a spus Salman în „Big Boss” că Shehnaaz este ca o soră pentru el, de aceea se simțea atât de bine în preajma lui”. În afară de Shehnaaz Gill, vedete precum Sidharth Malhotra, Kiara Advani, Manish Malhotra, Karisma Kapoor și mulți alții au participat la petrecerea de Eid de la care Iulia Vântur nu a distribuit nicio imagine.

Sursa foto: Bollywood Life